Rohkema info nägemiseks:

AT KERETÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2376; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta AT KERETÖÖD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas teie sõiduki välimus on aja jooksul tuhmuma hakanud või vajab see lihtsalt värskendust? AT Keretööd on ettevõte, mis on spetsialiseerunud auto keretöödele, pakkudes kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid, mis muudavad teie auto uueks – ilusamaks ja vastupidavamaks.

AT Keretööd alustab auto kere värvimist protsessiga, mis hõlmab vana värvikihi eemaldamist ja pinna põhjalikku lihvimist. See tagab uuele värvile ideaalse aluse ning pikendab selle kestvust. Meie kogenud meeskond rakendab spetsiaalset kruntvärvikihti, mis mitte ainult ei suurenda värvikihi kleepuvust, vaid parandab ka värvi ühtlust ja tugevust. Tulemuseks on vastupidav ja kvaliteetne pind.

Värvivalik on klientide kätes. AT Keretööd kasutab ainult kvaliteetseid värve ja rakendab neid täpselt vastavalt teie soovidele ja auto mudelile. Tagame värvikihi ühtluse ja säravuse. Lõppetapis kantakse autole kaitsev lakikiht, mis annab värvile läike ja kaitseb seda ilmastikumõjude eest. Viimistlusetapil tegeleme kõikide detailidega, et tagada ühtlane ja professionaalne lõpptulemus.

AT Keretööd ei paku lihtsalt auto värvimise teenust, vaid tagab igale kliendile personaalse lähenemise ja tipptasemel tulemused. Meie moto on: "Meie kätes saab iga auto uueks – ilusamaks ja vastupidavamaks!"

Kui soovite anda oma sõidukile uus elu või vajate professionaalset kerehooldust, võtke ühendust AT Keretöödega. Leiame koos parima lahenduse teie auto vajadustele.

Kontakt:

AT KERETÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Kiire ja täpne värvimistöö. Soovitan kõigile autoomanikele!

- Anu

Kvaliteetne töö, mõistlik hind. Jäin teenusega väga rahule!

- Priit

Ausad ja asjalikud spetsialistid. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kerekeevituse kunst: tagades sinu auto terviklikkuse

Kerekeevitus on autoremondi kriitiline protsess, mis hõlmab metalliosade ühendamist, et taastada sõiduki struktuurne terviklikkus. See on käsitööoskus, mis nõuab täpsust, oskust ja metallurgia mõistmist, et tagada metallkomponentide vahel õmblusteta ja tugev side. Professionaalne kerekeevitus on hädavajalik sõiduki ohutuse, esteetika ja väärtuse säilitamiseks. Hästi teostatud keevis võib olla vahe usaldusväärselt toimiva auto ja kriitilisel hetkel alt vedava sõiduki vahel. Kerekeevitusprotsessi mõistmine Autokere töödel kasutatakse mitmeid keevitustehnikaid, sealhulgas MIG (Metal Inert

Dropdown

kõik artiklid

Õige viimistluse valimine sõidukile

Sõiduki esteetika seisukohast ei ole viimistlus lihtsalt värvivalik - see on avaldus. See peegeldab omaniku isiksust, stiili ja detailidele pööratud tähelepanu.
ssb.ee
Sõiduki esteetika seisukohast ei ole viimistlus lihtsalt värvivalik - see on avaldus. See peegeldab omaniku isiksust, stiili ja detailidele pööratud tähelepanu. Hästi valitud värvi viimistlus rõhutab sõiduki jooni, kurve ja üldist olemasolu, muutes selle teedel silmapaistvaks. On olemas värvi viimistluste spekter, millel kõigil on oma unikaalsed omadused ja efektid. Alates kõrgläikega näituseruumi autost kuni tagasihoidliku elegantsiga mati viimistluseni on valikud laiad ja mitmekesised. Tegurid, millega arvestada värvi valimisel Sõiduki tüüp, mida juhid ja kuidas seda kasutad, võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.