Rohkema info nägemiseks:

HATALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub professionaalseid puhastusteenuseid, keskendudes keskkonnasõbralikele lahendustele ja täiustatud tehnikatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid usaldusväärset partnerit, kes tagaks sinu kodu või kontori laitmatu puhtuse? Tutvu meiega – meie pühendumus keskkonnasõbralikele lahendustele ja tipptasemel tehnikatele muudab meid ideaalseks valikuks igat tüüpi puhastusvajaduste korral.

Meie teenuste hulka kuulub lai valik puhastustöid, alustades pehme mööbli kuivpuhastusest, mis hõlmab nii diivanite, tugitoolide kui ka muu polsterdatud mööbli hoolikat puhastust. Lisaks pakume üldist puhastust ja desinfitseerimist sanitaarruumides, tagades teie kodu või kontori hügieeni ja ohutuse. Meie professionaalne meeskond on kogenud ka loodusliku puidu põrandakatete süvapesus, vahatamises ning poleerimises, mis tagab teie põrandatele kauakestva sära ja kaitse.

Kuid meie teenused ei piirdu vaid looduslike materjalidega. Pakume ka spetsialiseeritud hooldust ja puhastusteenuseid, nagu näiteks süvapesu, vaha pealekandmine ja poleerimine epoksüpõrandatele. Olgu tegemist siis kodu või äriruumidega, meie eesmärk on alati pakkuda parimat teenust, mis vastaks teie vajadustele ja ootustele.

Meie ettevõte on pühendunud mitte ainult suurepärastele tulemustele, vaid ka keskkonna hoidmisele. Kasutame ainult keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid ja meetodeid, tagades samal ajal tõhususe ja ohutuse. See tähendab, et teie ümbrus on puhas ja värske, ilma kahjulike kemikaalide jälgedeta.

Kui soovite kogeda parimat puhastusteenust Virumaal, võtke meiega ühendust juba täna. Oleme valmis leidma teie jaoks parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele. Teie puhtuse ja mugavuse tagamine on meie prioriteet.

Võtke ühendust ja leiame parima lahenduse teie puhastusvajadustele!

uuri lisaks

HATALU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati

Suurepärane teenus! Töötajad olid professionaalsed ja tulemus ületas ootusi.

- Peeter

Väga rahul põhjaliku puhastusega.

- Mari

Kiire ja efektiivne! Soovitan kõigile, kes hindavad kvaliteeti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas keskkonnaõbralikult koristada?

Keskkonnasõbralik koristamine viitab puhastusmeetoditele ja -toodetele, mis kasutavad keskkonnasõbralikke koostisosi inimeste tervise ja keskkonna kvaliteedi säilitamiseks. Need tooted ja meetodid väldivad keemiliselt reaktiivsete ja toksiliste puhastusvahendite kasutamist, mis sisaldavad erinevaid kahjulikke aineid, mis võivad põhjustada hingamisteede, dermatoloogilisi ja muid terviseprobleeme. Keskkonnasõbralikele koristustavadele üleminek aitab kaasa mitte ainult tervislikuma keskkonna loomisele, vaid tagab ka meie klientide ja nende ruumide heaolu. Eelised hõlmavad paremat siseõhu

Dropdown

kõik artiklid

Süvapesu vs tavaline põrandapesu: mida on vaja teada?

Puhta ja hügieenilise keskkonna säilitamisel on ülioluline teie põrandate puhtus. Põrandad on iga ruumi alus ja neid kasutatakse pidevalt, mis võib viia mustuse
ssb.ee
Puhta ja hügieenilise keskkonna säilitamisel on ülioluline teie põrandate puhtus. Põrandad on iga ruumi alus ja neid kasutatakse pidevalt, mis võib viia mustuse, rasva ja patogeenide kogunemiseni. Süvapesu ja tavalise põrandapesu erinevuste mõistmine on oluline kaubandusettevõtetele, tervishoiuasutustele, haridusasutustele ja nõudlikele koduomanikele, kes hindavad laitmatut keskkonda. Süvapesu, mida tihti nimetatakse sügavpuhastuseks, on intensiivne puhastusprotsess, mis läheb pinnast kaugemale, et eemaldada kangekaelne mustus, plekid ja bakterid. See meetod hõlmab tavaliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.