Rohkema info nägemiseks:

MTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on katusetööd, siseviimistlus, sise- ja välisviimistlus, üldehitus- ja remonttööd ning ehitustööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MTEENUSED OÜ usub, et iga unistuste kodu ja äriruumi aluseks on selle ehituse kvaliteet ja viimistluse ilu. Missiooniga, mis on sügavalt juurdunud tipptasemel katuste, sisemise ja välimise viimistluse ning üldiste ehitus- ja remonditööde pakkumises, oleme pühendunud visioonide reaalsuseks muutmisele.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa pühendumusega: ehitada mitte ainult struktuure, vaid unistusi, ületades samal ajal kõik ootused. Mõistame, et teie ruum on teie püüdluste peegeldus, ja seetõttu on meie oskuslike professionaalide meeskond pühendunud teile parima klassi teenuse ja meisterlikkuse pakkumisele.

Olenemata sellest, kas soovite luua hubase ja kutsuva interjööri, vastupidava ja kaitseva katuse või vajate terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, oleme varustatud kõigi teie vajaduste täitmiseks täpsuse ja hoolega. Meie portfell esitleb projekte, mis on igaüks meie kvaliteedi ja kliendirahulolu pühendumuse tunnistajaks.

Meie loosung ei ole lihtsalt fraas; see on eetos, mis ajab iga naela, värvib iga seina ja asetab iga plaadi. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja avastama, kuidas me saame teie ehitus- ja viimistlusunistused ellu viia, tagades, et iga detail on täiuslik, just nii nagu te ette kujutasite.

Liituge meiega tuleviku loomisel, kus iga kodu ja ettevõte on loodud suurepäraselt. Usaldage MTEENUSED OÜ kõigi oma katuste, sisemise ja välimise viimistluse ning üldiste ehitus- ja remonditööde vajaduste jaoks. Loome ruume, mis ei ole ainult ehitatud kestma, vaid on ehitatud muljet avaldama.

Partnerluse jaoks, mis tagab vastupidavuse, ilu ja funktsionaalsuse segu, võtke meiega ühendust. Oleme valmis alustama seda teekonda koos teiega, iga sammu peal.

Kontakt

+372 5353 5003

MTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Täiuslik töö ja suurepärane teenindus!

- Mark T.

Meie kodu sai tänu neile uue elu!

- Priit L.

Hooldasid meie äripinna nii, nagu oleks see nende enda oma.

Kuidas mõjutavad rohelised katused linna keskkonda ja kinnisvara väärtust?

Kui astume 2023. aastasse, jätkab katusematerjali tööstus arengut, tutvustades uusi trende, mis vastavad energiatõhususe, jätkusuutlikkuse ja uuendusliku disaini nõudmistele. Koduomanikud, kommertskinnisvara omanikud ja kinnisvaraarendajad peaksid olema nende trendidega kursis, et teha haritud otsuseid oma katusevajaduste osas. Keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik katusematerjal Rohelised katused ei ole ainult keskkonnateadlikkuse avaldus, vaid ka praktiline lisa linnahoonetele. Need aitavad vähendada linnade soojussaare efekti, hallata sademevett ja pakkuda lisasoojustust. Päikesekatused

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige soojustus oma kodule?

Energiasäästlikkus ei ole lihtsalt moesõna; see on kaasaegse elu oluline aspekt, mis mõjutab nii keskkonda kui ka teie rahakotti. Energiakulude tõusu ja planeed
ssb.ee
Energiasäästlikkus ei ole lihtsalt moesõna; see on kaasaegse elu oluline aspekt, mis mõjutab nii keskkonda kui ka teie rahakotti. Energiakulude tõusu ja planeedi tervise pärast kasvava mure tõttu pööravad koduomanikud ja kommertskinnisvara arendajad oma tähelepanu jätkusuutlikele ehituspraktikatele. Õige soojustus on energiasäästlikkuse nurgakivi, pakkudes olulist vähendamist energiatarbimises ja kommunaalkuludes. Soojustus on tõke, mis aeglustab soojuse ülekannet hoone sisemuse ja välismaailma vahel. Talvel hoiab see soojust sees ja suvel aitab hoida teie kodu jahedana. Õige soojustus võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.