Rohkema info nägemiseks:

PRIXTON EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome unikaalseid kodu- ja väliruume, keskendudes saunade ehitusele, katuste paigaldusele, tisleritöödele ja terrasside rajamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus meisterlikkus kohtub lõõgastusega, kus iga nael, plaat ja laud on samm teie isikliku oaasi suunas. PRIXTON EHITUS OÜ ei ehita lihtsalt struktuure; me loome kogemusi. Meie erialaks on saunade ehitus, katuste paigaldus, tisleritööd ja terrasside rajamine. 

Kujutage ette astumist sauna, mis pole lihtsalt ruum, vaid pühakoda, mis on kohandatud teie lõõgastumisvajadustele. Meie asjatundlikkus saunade ehituses tagab, et iga detail, alates puidu aroomist kuni kerise õrna soojuseni, on täiuslik. Me usume, et teie kodu peaks olema pelgupaik ja meie saunadega on teil taastumist pakkuv varjupaik, mis elavdab teie keha ja hinge.

Meie kvaliteedipühendumus laieneb ka meie katuste teenustele. Katus on rohkem kui lihtsalt varjualune; see on teie kodu kroon. Me kasutame parimaid materjale ja täpseid tehnikaid, et tagada teie katuse vastupidavus ja esteetiline meeldivus, mis täiendab teie kodu ilu.

Meie tisleritöödega on puidutöö kunst elus ja terve. Alates eritellimusel mööblist kuni keerulise puutööni muudavad meie osavad käsitöölised puidu kunstiks, luues iseloomuga resonantseid esemeid, mis peavad vastu ajaproovile.

Ja ärme unusta õues olemist. Meie terrassid on kujundatud ideaalseks taustaks teie pere koosviibimistele, grillimistele või vaiksele õhtule tähtede all. Me ühendame funktsionaalsuse stiiliga, et luua kutsuvaid ja vastupidavaid välistingimustes olevaid ruume.

PRIXTON EHITUS OÜ ei ehita lihtsalt struktuure; me loome teie mugavustsooni. Meie käed kujundavad materjale, kuid neid juhivad teie unistused. Liituge meiega, et luua ruum, kus iga hetk on hinnatud mälestus. Looge oma mugavustsoon!

Kontakt

+372 5361 7722

PRIXTON EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Professionaalne ja sõbralik teenindus igal sammul.

- Martin T.

Tänu nende meeskonnale on meil nüüd ideaalne pelgupaik.

- Peeter V.

Nad ületasid kõik minu ootused! Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas eritellimusel valmistatud saun võib olla ideaalne pelgupaik pärast pikka päeva?

Kujutage ette pühapaika oma kodus, kus saate lõõgastuda, detoksikeerida ja taastuda pärast pikka päeva. Eritellimusel valmistatud saun pakub isiklikku pelgupaika, mis on kohandatud teie eelistustele ja vajadustele. Selles postituses uurime viit veenvat põhjust, miks eritellimusel valmistatud saun on koduomanikele, kes otsivad luksuse, funktsionaalsuse ja heaolu segu, ülim valik. Isikupärastamine, et sobituda teie elustiiliga Eritellimusel valmistatud saunaga on teil vabadus valida disain, mis täiendab teie kodu arhitektuuri ja teie isiklikku stiili. Olgu teie eelistuseks traditsiooniline

Dropdown

kõik artiklid

Kas keskkonnasõbralikud katusematerjalid aitavad vähendada keskkonnajalajälge?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, otsivad majaomanikud viise oma keskkonna jalajälje vähendamiseks. Üks oluline samm selles suuna
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, otsivad majaomanikud viise oma keskkonna jalajälje vähendamiseks. Üks oluline samm selles suunas on keskkonnasõbralike katusematerjalide kasutuselevõtt. Need materjalid aitavad kaasa keskkonna säilitamisele ja pakuvad hulgaliselt eeliseid, mida traditsioonilised katusematerjalid ei pruugi pakkuda. Keskkonnasõbralikud katusematerjalid on kavandatud avaldama keskkonnale väiksemat mõju. Need on tavaliselt valmistatud taaskasutatud või taastuvatest ressurssidest, neil on pikem eluiga ja need on taaskasutatavad pärast kasutusea

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.