Rohkema info nägemiseks:

LOOMEHALDJAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume inspireerivaid töötubasid, kogukonna üritusi ning ainulaadseid käsitööesemeid, tähistades käsitöö ilu ja traditsiooni Pärnu südames.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LOOMEHALDJAS OÜ-sse, kus Pärnu ajaloolises ja maalilises linnas põimuvad kokku käsitööliste, meistrite ja kunstnike rikkalikud loovuse niidid. Meie kollektiiv, Maarja-Magdaleena Gild, ei ole ainult turg, vaid elav kultuuri, õppimise ja traditsiooni keskus.

LOOMEHALDJAS OÜ-s usume, et iga käsitsi valmistatud ese räägib oma lugu. Meie töötoad, sealhulgas makramee töötoad ja laste töötoad, on loodud inspireerima ja harima, kasvatades uut loojate põlvkonda, kes hindavad käsitsi valmistatud esemete ilu. Meie käsitöö on enamat kui tooted; need on põlvest põlve edasi antud oskuste kehastus, millele on lisatud kaasaegset loovust.

Astuge meie elustiili kambrisse, kus iga nurgake paljastab ainulaadsete, kohapeal valmistatud kaupade varakambri. Makramee keerukatest mustritest kuni käsitsi kootud tekstiilide pehme soojuseni, käsitsi valmistatud keraamika läikivatest pindadest kuni lõuendil olevate erksate pintslitõmmeteni toovad meie käsitöölised oma kirge igasse esemesse.

Liitu meiega meie iga-aastasel GILDIPÄEVADEL, festivalil, mis muudab Pärnu tänavad käsitööliste vilkaks lõuendiks. Kohtu tegijatega, koge elavaid etteasteid ja naudi koduseid hõrgutisi. See pole lihtsalt turg; see on kogukonna, meisterlikkuse ja loomisrõõmu tähistamine.

Olgu sul soov leida ainulaadne kingitus, õppida uut käsitööd või lihtsalt suhelda Pärnu loovuse südamega, LOOMEHALDJAS OÜ on sinu sihtkoht. Avasta meie töötoad, leia inspiratsiooni meie stuudiotes ja võta osa meie kirest endaga kaasa.

Koge loomise maagiat LOOMEHALDJAS OÜ-s – kus iga käsitöö räägib lugu ja iga külastus inspireerib uut peatükki.

LOOMEHALDJAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis S.

Suurepärane kogemus! Leidsin siit mitmekülgseid töötubasid ja imelisi kingitusi.

- Jaanika M.

Armastan nende käsitööd! Iga ese on nii unikaalne ja kvaliteetne.

- Marko T.

Väga inspireeriv keskkond! Õppisin uut ja kohtusin toredate inimestega.

Kuidas võib makramee tegelemine lastega aidata arendada nende loovust?

Makramee on tekstiilivorm, mis on loodud sõlmimistehnikate abil. See on hiljuti taas populaarsust kogunud, pakkudes loomingulist ja terapeutilist väljundit inimestele igas vanuses. Makrameega tegelemine koos lastega võib olla rikastav kogemus, mis ulatub kaugemale kui lihtsalt ilusate kunstiteoste loomine. Käsitöö eelised lastega Laste tutvustamine makrameega avab loovuse maailma. Sõlmede sidumist ja värvide kombinatsioonide õppimist õppides arendavad nad oma kujutlusvõimet, mõeldes välja uusi disainilahendusi ja rakendusi oma käsitööle. Makramee nõuab käte ja sõrmede kasutamist nööride

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on tehnoloogia mõjutanud traditsiooniliste käsitööoskuste arengut?

Ajaloo vältel on traditsioonilised käsitööoskused olnud lahutamatu osa ühiskondadest üle kogu maailma. Need on olnud mitte ainult vahendiks kaupade tootmiseks,
ssb.ee
Ajaloo vältel on traditsioonilised käsitööoskused olnud lahutamatu osa ühiskondadest üle kogu maailma. Need on olnud mitte ainult vahendiks kaupade tootmiseks, vaid ka viisiks kultuurilugude edasiandmiseks, traditsioonide hoidmiseks ja kogukondlike sidemete loomiseks. Keskaja keerukatest gobeläänidest kuni iidsete tsivilisatsioonide peene keraamikani on käsitööoskus olnud inimloovuse ja leidlikkuse tunnusmärk. Traditsioonilised käsitööoskused viitavad praktikatele ja oskustele luua esemeid käsitsi, pöörates tähelepanu detailidele ja kõrgele kvaliteedile. Nende hulka võivad kuuluda tekstiilid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.