Rohkema info nägemiseks:

HALJASTUSE JA MAASTIKUEHITUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme haljastuse ja maastikuehitusega, pakkudes klientidele teenuseid, mis hõlmavad aia kujundamist, taimede istutamist, teede ja platside ehitust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga väli- või aiaruumi südames on ilu ja rahu potentsiaal. Sügava kirglikkusega haljastuse ja maastikuehituse vastu oleme me HALJASTUSE JA MAASTIKUEHITUSE OÜ-s pühendunud selle potentsiaali reaalsuseks muutmisele. Meie pikaajaline kogemus haljastustöödes ja maastikuehituses tagab meie võimekuse isegi kõige keerukamate maastikuarhitektuuriprojektide juhtimisel.

Meie väärtusteks on ausus, läbipaistvus ja kliendikesksus, mis on meie tegevuse alustaladeks. Oleme pühendunud klientide ootuste mõistmisele ja ületamisele, tagades iga projekti edukuse sujuva ja tõhusa teostusega. Usaldus on meie valuuta ja me ehitame seda läbi selge suhtluse ja õiglase hinnastamise, mitte kunagi lubades seda, mida me ei suuda täita ja olles alati avatud aruteludeks.

Aeg on oluline ja meie meeskond väärtustab punktuaalsust ning tähtaegade tähtsust. Töötame usinalt ja täpselt, et tagada kõikide projektide õigeaegne valmimine ja kõrgeim kvaliteet. Teie mugavus ja rahulolu on meile äärmiselt olulised ning meie teenus ulatub kaugemale projekti lõpetamisest. Oleme teie jaoks olemas, valmis aitama vajalike kohandustega vastavuses Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalametiga.

Alustagem koostööd juba täna, et luua väli- või aiaruum, millest olete alati unistanud. Võtke meiega ühendust numbril +372 5809 0915 või aadressil info@haljastusmaastikuehitus.ee, ja teeme teie maastikuunistused teoks.

Liituge meie rahulolevate klientide hulka ja kogege pühendumust, asjatundlikkust ja hoolivust, mis meid eristavad. Oleme uhked kogukonna liikmed, valmis teenima ja tõstma teie väli- või aiaruumid uutesse kõrgustesse.

Kontakt

HALJASTUSE JA MAASTIKUEHITUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Aus ja läbipaistev suhtlus kogu projekti vältel. Tähtaegadest peeti kinni ning tulemus oli imeline. Suur tänu!

- Jaan P.

Väga rahul oma uue aia kujundusega. Töö oli kiire, täpne ja tulemus ületas ootused. Soovitan soojalt!

- Liisa K.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine! Aitäh, et muutsite meie aia unistuste paigaks.

Millised aspektid kujundavad täna maastikuarhitektuuri tuleviku?

Maastikuarhitektuur ei ole ainult esteetiliselt meeldivate väliilmade loomine; see on distsipliin, mis hõlmab keskkonnakaitset, kogukonna heaolu ja uuenduslikku disaini. 21. sajandit läbides kerkivad esile mitmed võtmesuundumused, mis kujundavad maastikuarhitektuuri valdkonda. Need suundumused peegeldavad tehnoloogiliste edusammude, keskkonnamurede ja muutuvate sotsiaaldünaamikate segu. Selles postituses uurime viit olulist suundumust, mis mõjutavad maastikuarhitektuuri täna. Jätkusuutlik disain ja keskkonnasõbralikud praktikad Kohalike taimede kasutamine maastikudisainis ei ole ainult

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab jätkusuutlik maastikukujundus keskkonda?

Kliimamuutuste ja keskkonna halvenemise pakiliste väljakutsetega silmitsi seistes pole jätkusuutlikkuse roll maastikukujunduses kunagi olnud olulisem. Jätkusuut
ssb.ee
Kliimamuutuste ja keskkonna halvenemise pakiliste väljakutsetega silmitsi seistes pole jätkusuutlikkuse roll maastikukujunduses kunagi olnud olulisem. Jätkusuutlik maastikukujundus on väliruumide loomine, mis on esteetiliselt meeldivad, kuid samas ka keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad kogu nende elutsükli vältel. Jätkusuutlikkus maastikukujunduses viitab praktikatele, mis minimeerivad keskkonnamõju, säästavad ressursse ja loovad harmoonilise tasakaalu ehitatud ja looduskeskkonna vahel. See hõlmab terviklikku lähenemist, mis arvestab kujundusotsuste pikaajalisi mõjusid ökosüsteemile ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.