Rohkema info nägemiseks:

MKS TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on pakibusside remont ja hooldus, lisaks pakume haagise rentimise ja hooldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MKS TEENUSED OÜ, kus meie missiooniks on hoida teid liikvel ületamatu efektiivsuse ja usaldusväärsusega. Meie lugu on pühendumuse, täpsuse ja kompromissitu pühendumuse lugu pakibusside remondi ja hoolduse alal, tagades, et teie laevastik on alati valmis kaupa toimetama.

Algusest peale on meie eesmärk olnud pakkuda tipptasemel sõidukite rentimise ja hooldusteenuseid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi. Mõistame, et logistika kiiresti liikuvas maailmas loeb iga sekund. Seetõttu oleme lihvinud oma oskusi ja laiendanud oma teenuseid, et saada teie sõidukivajaduste jaoks kõikehõlmavaks lahenduseks.

Meie eksperttehnikute meeskond on varustatud viimase sõna tehnikaga, et diagnoosida ja lahendada mis tahes probleeme, mis teie sõidukil võivad tekkida. Keskkonnas, kus on fookuses pakibusside remont ja hooldus, tagame, et teie laevastik on esmaklassilises seisukorras, minimeerides seisuaega ja maksimeerides tootlikkust.

Kuid meie teenused ei piirdu ainult hooldusega. Pakume ka laia valikut sõidukite rentimise võimalusi, et hoida teie äri sujuvalt töös isegi siis, kui teie enda sõidukid on rivist väljas. Meie rendilaevastikku hoitakse samade kõrgete standardite järgi nagu meie remonditeenuseid, nii et võite kindlalt teele asuda, teades, et olete rooli taga sõidukis, mis on valmis pikaks sõiduks.

MKS TEENUSED OÜ juures ei ole me lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie edu partnerid. Meie loosung ei ole lihtsalt sõnad - see on lubadus. Lubadus pakkuda kvaliteeti, usaldusväärsust ja väärtust iga pakutava teenusega.

Kuna jätkame kasvamist ja arengut, püsib meie pühendumus teile kindlana. Oleme siin, et toetada teie teekonda, tagades, et iga läbitud miil on meie ühise edu tunnistus. Täname, et valisite MKS TEENUSED OÜ. Lähme edasi koos.

Kontakt

MKS TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus! Aitäh, MKS TEENUSED OÜ!

- Jaan T.

Usaldusväärne partner igas olukorras. Soovitan kindlasti!

- Kati P.

Efektiivne ja professionaalne teenindus. Minu esimene valik sõidukite hoolduseks.

Kui tihti peaks autoga kontrollis käima?

Autode regulaarne hooldus ja kontroll on oluline nende ohutuse, töökindluse ja pikema eluea tagamiseks. Kui sageli peaks aga auto läbima kontrolli ning milliseid regulaarseid toiminguid peaks tegema? Auto kontroll Auto regulaarne kontroll peaks toimuma vähemalt kord aastas või vastavalt sõiduki tootja soovitustele. See hõlmab üldist tehnilist kontrolli, sealhulgas pidurite, vedrustuse, rehvide, valgustuse ja muude oluliste süsteemide seisukorra ülevaatust. Auto hooldusgraafik  Autoteeninduses tuleks käia vastavalt sõiduki hooldusgraafikule, mis tavaliselt näeb ette regulaarseid

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi valida õiget rendisõidukit oma ettevõttele?

Enne rendisõiduki valimist on oluline mõista transporditavate kaupade tüüpi ja mahtu. Olgu tegemist väikeste pakkide või suuremate esemetega, õige sõiduk tagab
ssb.ee
Enne rendisõiduki valimist on oluline mõista transporditavate kaupade tüüpi ja mahtu. Olgu tegemist väikeste pakkide või suuremate esemetega, õige sõiduk tagab ohutu ja tõhusa kohaletoimetamise. Rendisõiduki vajaduse sagedus on oluline tegur. Igapäevane tegevus nõuab erinevat lähenemist võrreldes juhusliku kasutamisega, mõjutades rendilepingu tüüpi, mida vajate. Linnasiseste marsruutidega, kus on sagedased peatused, on erinevad pikamaa vedudest. Valige oma rendisõidukit, võttes arvesse maastikku, parkimisvõimalusi ja liiklusolusid. Äri jaoks sobivate rendisõidukite tüübid Pakiautod on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.