Rohkema info nägemiseks:

EHITUSHALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Eesti turule valikut keskkonnasõbralikke puittooteid ja ehitusmaterjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Ehitushall OÜ, kus meie missiooniks on tuua jätkusuutlikkus igasse kodusse ja ehitusprojekti. Me usume, et roheline ehitamine ja jätkusuutlik eluviis ei ole lihtsalt valik, see on meie kohustus. Meie valikus olevad keskkonnasõbralikud puittooted ja ehitusmaterjalid on hoolikalt valitud, et saaksite usaldada nende kvaliteeti ja keskkonnaalast terviklikkust.

Meie tooted

  • Puidubriketid: Valige meie erinevate puidubrikettide hulgast, sealhulgas nii ümmargused kui ka ruudukujulised, heledad ja tumedad, vastutustundlikult hangitud, et pakkuda teile puhast ja tõhusat põlemist.
  • Pelletgraanulid: Meie 6 mm pelletgraanulid on ideaalsed teie kodu keskkonnasõbralikuks kütmiseks. Need ei ole head ainult keskkonnale; need on head ka teie rahakotile.
  • Terrassilauad: Meie terrassilauad on saadaval erinevates suurustes ja viimistlustes, valikus on siledad või soonilised pinnad, kõik töödeldud keskkonnasõbraliku rohelise või pruuni säilitusainega.
  • Ehituspuit: Alates taladest kuni lattideni, meie ehituspuit on jätkusuutlike ehitusprojektide selgroog.
  • Ehitusvineer: Meie valikus olev laminaat- ja standardvineer, sealhulgas sooniliste variantidega, pakub kindlat ja usaldusväärset alust igale ehitusettevõtmisele.

Ehitushall OÜ mõistab ka mugavuse tähtsust, mistõttu pakume transporditeenust, et toimetada meie tooted otse teie ukse taha, tagades muretu kogemuse ostust kuni projekti lõpuni.

Liituge meie teekonnaga jätkusuutlikuma tuleviku poole. Meie toodetega ei ehita te ainult konstruktsioone, te loote keskkonnast hooliva pärandi. Ehitame roheliselt, elame jätkusuutlikult!

Lisateabe saamiseks või tellimuse esitamiseks võtke meiega ühendust numbril 503 2024. Ehitame koos rohelisema homse.

EHITUSHALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted. Tänud, Ehitushall!

- Marko

Kiire tarne ja keskkonnasõbralik valik. Väga rahul!

- Liina

Kvaliteetne ehitusvineer, mõistlik hind. Hea kogemus!

Milline on jätkusuutlik puit ning kust seda hankida?

Jätkusuutlikkus puidutoodetes tähendab vastutustundlikku hankimist, tootmist ja kõrvaldamist. See hõlmab toote kogu elutsüklit, metsast kuni viimase mööblieseme või ehitusmaterjalini. Jätkusuutlik puit on korjatud metsadest, mis on majandatud viisil, mis säilitab nende bioloogilise mitmekesisuse, tootlikkuse ja ökoloogilised protsessid. Jätkusuutlike puidutoodete valimine pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas metsade hävitamise vähendamine, bioloogilise mitmekesisuse säilitamine ja süsinikujalajälje minimeerimine. Tarbijatele ja ehitajatele tähendab see ka eetiliste tavadega toetamist ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida keskkonnasõbralikud ehitusmaterjalid?

Maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehituspraktikate keskkonnamõjust, on keskkonnasõbralike ehitusmaterjalide poole liikumine hoogustumas. EHITUSHA
ssb.ee
Maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehituspraktikate keskkonnamõjust, on keskkonnasõbralike ehitusmaterjalide poole liikumine hoogustumas. EHITUSHALL OÜ on selle liikumise eesrindel, pakkudes jätkusuutlikke ehituslahendusi, mis toovad kasu mitte ainult planeedile, vaid pakuvad ka mitmeid eeliseid koduomanikele ja ehitusprofessionaalidele Eestis. Keskkonnasõbralikud ehitusmaterjalid on saadud taastuvatest allikatest, toodetud keskkonnasõbralike protsesside kaudu ja kavandatud vähendama ehitusprojekti üldist keskkonnamõju. Need materjalid on hädavajalikud struktuuride loomisel, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.