Rohkema info nägemiseks:

KIVIKAMINAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kaminate ja ahjudega seotud terviklahenduse pakkumisega, alates disainiprojektidest ja kohandatud paigaldusest kuni ,erinevate lahendustega viimistlustööde ja korektse dokumentatsiooni vormistamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on soojuse koht, kus pered kogunevad mälestusi looma, lugusid jagama ja nautima leegi õdusat sära. See visioon on see, mis kannustab meie missiooni ettevõttes KIVIKAMINAD OÜ – tuua see soojus igasse kodusse meie oskuslikult valmistatud kaminate ja ahjudega

Meie teekond algas pikka eelneva kogemuse ja  sügava pühendumusega: pakkuda mitte ainult tooteid, vaid , terviklahendusega pottsepa teenuseid mis hõlmavad iga ahju ja kamina nautimise aspekti. Alates esialgsetest disainiprojektidest, mis on kohandatud teie isikliku stiili ja vajadustega, kaminate ja ahjudega seotud täpse paigalduseni ning viimistlustöödeni, mis muudavad iga tüki ainulaadselt teie omaks, oleme pühendunud perfektsionistid igal sammul.

Meie perfektsionistlik meeskond on spetsialiseerunud kaminate,ahjude, moodulkorstnatega seotud paigaldustöödele ja viimistlusele, mis peegeldavad kõrgeimat kvaliteedi- ja meisterlikkuse standardit. Me mõistame, et iga detail on oluline, mistõttu pakume eriviimistluslahendusi, looduskiv ja selle paigaldusteenuseid, et tagada teie uue kamina ,ahju või teile olulise küttesüsteemi iga elemendi täiuslikuse.

KIVIKAMINAD OÜga ei osta te lihtsalt toodet; investeerite elustiili täiendusse. Meie kaminate ja ahjudega seotud disainiprojektid on enam kui lihtsalt funktsionaalsed; need on kunstiteosed, mis tõstavad teie eluruumi esteetikat ja saavad teie kodu keskpunktiks.

Kontakt

argo@kivikaminad.ee

+372 5688 7370

Haarake kinni 'Soojusest igas kivis!', kui kutsume teid uurima meie teenuste valikut ja avastama, kuidas me saame teie kodu muuta hubase soojuse ja elegantse disaini pelgupaigaks. Laseme teil rännata esimesest inspiratsioonisädemest kuni viimase pintslitõmbeni, tagades, et teie visioon soojast ja kutsuvast kodust saab täielikult teoks.

Liituge KIVIKAMINAD OÜ perega ja kogege tõelise meisterlikkuse ja pühendunud teeninduse erinevust. Teie unistus täiuslikust kodust on vaid kiviviske kaugusel.

KIVIKAMINAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane

Olen väga rahul teie teenusega. Kamin muutis meie kodu hubasemaks ja paigaldus oli sujuv.

- Mark

Suurepärane disain ja täpsus viimistluses. Olen tulemusega väga rahul!

- Laura

Teie ahjud on tõeline kunst! Soojus ja esteetika käivad käsikäes.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on looduskivist küttekehad ja kuidas nad erinevad teistest materjalidest?

Looduskivi on sajandeid olnud arhitektuurikujunduse nurgakiviks, mida hinnatakse selle vastupidavuse, loomuliku ilu ja ainulaadsete omaduste poolest. Küttelahendustes ei ole kivi ainult ehitusmaterjal; see on funktsionaalne kunstiteos, mis kiirgab soojust ja mugavust igasse ruumi. Looduskivist küttelahendused pakuvad mitmeid eeliseid. Neid tuntakse erakordse soojusmassi poolest, mis võimaldab neil soojust absorbeerida, salvestada ja aja jooksul aeglaselt vabastada, pakkudes pidevat soojust. Lisaks on kivist paigaldised vastupidavad, hooldust vajavad vähe ja võivad oluliselt suurendada

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid eeliseid toob keskkonnasõbralik küte siseruumide õhukvaliteedile?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks vajadusest keskkonna säilitamise järele, on jätkusuutlik küte kujunenud keskkonnasõbraliku eluviisi kriitiliseks aspektiks.
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks vajadusest keskkonna säilitamise järele, on jätkusuutlik küte kujunenud keskkonnasõbraliku eluviisi kriitiliseks aspektiks. Jätkusuutlikud küttesüsteemid on loodud vajaliku soojuse ja mugavuse tagamiseks ilma meie planeedi tervist ohustamata. Keskkonnasõbraliku kütmise tähtsuse mõistmine Traditsioonilised küttemeetodid, nagu fossiilkütused, avaldavad keskkonnale olulist mõju, aidates kaasa õhusaastele ja kliimamuutustele. Jätkusuutliku kütmise poole liikumine on oluline meie süsinikujalajälje vähendamiseks. Keskkonnasõbralik küte toob kasu mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.