Rohkema info nägemiseks:

SUSTAINABILITY SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud ettevõtete ja üksikisikute ökoloogilise jalajälje vähendamisele ning jätkusuutliku tuleviku omaksvõtmisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast keskkonnasäästlikkuse ja jätkusuutlikkuse teekonnale. SUSTAINABILITY SERVICES OÜ juures oleme pühendunud ettevõtete ja üksikisikute ökoloogilise jalajälje vähendamisele ja jätkusuutliku tuleviku omaksvõtmisele. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume ekspertide keskkonna- ja jätkusuutlikkuse konsultatsioone, koos keskkonnamõju ja süsinikujalajälje täpse mõõtmisega.

Kuna planeet seisab silmitsi enneolematute keskkonnaprobleemidega, on vastutustundlik ja jätkusuutlik tegutsemine tähtsam kui kunagi varem. Siin tuleme mängu meie. Meie kogenud ekspertide meeskond pakub põhjalikke konsultatsioone, et juhendada teid keskkonnasäästlikkuse keerukuses. Usume, et õige teadmiste ja tööriistadega saab iga organisatsioon kaasa aidata tervislikuma planeedi loomisele.

Meie teenused on loodud selleks, et võimaldada teil teha teadlikke otsuseid, mis on kooskõlas teie väärtustega ja Maa heaoluga. Alates teie praeguste praktikate üksikasjalikust analüüsist kuni rohelisema tegevuse strateegilise planeerimiseni kohandame oma lähenemist, et vastata teie ainulaadsetele vajadustele. Meie tipptasemel tööriistad keskkonnamõju ja süsinikujalajälje mõõtmiseks annavad teile täpseid andmeid, et jälgida oma edusamme ja näidata teie pühendumust jätkusuutlikkusele.

Omaks võtke meie moto ja liituge meiega positiivse mõju loomisel. Koos saame luua jätkusuutlikkuse pärandi, mis toob kasu mitte ainult meie põlvkonnale, vaid ka paljudele tulevastele põlvedele. Avastage, kuidas SUSTAINABILITY SERVICES OÜ saab aidata teil olla keskkonnastuuardluse eestvedaja. Võtke meiega ühendust täna, et alustada oma jätkusuutlikkuse teekonda.

Kontakt

+372 504 9636

SUSTAINABILITY SERVICES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Väga informatiivne ja silmiavav konsultatsioon. SUSTAINABILITY SERVICES OÜ aitas meil mõista meie tegevuse keskkonnamõju ning tutvustas meetmeid selle vähendamiseks.

- Tauno L.

SUSTAINABILITY SERVICES OÜ oli minu jaoks suurepärane partner jätkusuutlikkuse eesmärkide saavutamisel. Nende konsultatsioonid olid praktilised ja inspireerivad.

- Priit A.

Mul oli suur rõõm teha koostööd SUSTAINABILITY SERVICES OÜ-ga. Nende professionaalsus ja pühendumine keskkonnasäästlikkusele on muljetavaldav.

Milliseid samme teha rohelisema ärimudeli suunas?

Kuna ülemaailmne kogukond muutub üha teadlikumaks meie ees seisvatest keskkonnaprobleemidest, tunnistavad ettevõtted jätkusuutlike tavade omaksvõtu tähtsust. Rohelisem ärimudel aitab kaasa mitte ainult meie planeedi tervisele, vaid pakub ka konkurentsieelist tänasel keskkonnateadlikul turul. Kliimamuutused, ressursside ammendumine ja keskkonnakahjustused on vaid mõned pakilised probleemid, mis nõuavad jätkusuutlikkuse suunas liikumist. Ettevõtetelt oodatakse nüüd olulist rolli nende väljakutsetega tegelemisel, oma tegevuste ja strateegiate ümbermõtlemisel. Rohelisema ärimudeli omaksvõtt võib

Dropdown

kõik artiklid

Mis on süsinikujalajälg ja kuidas seda mõõta?

Termin süsinikujalajälg viitab kasvuhoonegaaside (KHG) koguhulgale, mis atmosfääri paisatakse üksikisiku, organisatsiooni, sündmuse või toote tõttu. Neid heitko
ssb.ee
Termin süsinikujalajälg viitab kasvuhoonegaaside (KHG) koguhulgale, mis atmosfääri paisatakse üksikisiku, organisatsiooni, sündmuse või toote tõttu. Neid heitkoguseid mõõdetakse tavaliselt süsinikdioksiidi ekvivalentides (CO2e), et arvestada erinevate gaaside globaalse soojenemise potentsiaaliga. Oma süsinikujalajälje mõistmine on oluline teie tegevuste keskkonnamõju kindlakstegemiseks. See on aluseks realistlike jätkusuutlikkuse eesmärkide seadmisele ja edusammude jälgimisele aja jooksul. Ettevõtete ja organisatsioonide jaoks ei ole see ainult keskkonnaalane vastutus, vaid üha enam ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.