Rohkema info nägemiseks:

DISENJADOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke graafilise disaini, UI/UX lahendusi ja kodulehe loomise teenuseid, aidates ettevõtetel luua silmapaistvaid ja funktsionaalseid digitaalseid kogemusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Disenjador OÜ on digiagentuur, mis keskendub digitaalse maailma väljakutsete lahendamisele ja loovate ning strateegiliste lahenduste pakkumisele. Meie eesmärgiks on aidata ettevõtetel kasvada ja areneda, pakkudes terviklikke digiteenuseid alates brändingu ja veebidisainist kuni SEO ning digitaalse turunduseni.

Meie lugu algas vajadusest pakkuda ettevõtetele professionaalseid ja kaasaegseid lahendusi üha arenevas digimaailmas. Tänapäeval on ettevõtte digitaalse jalajälje olulisus suurem kui kunagi varem, ning oleme mõistnud, et paljud ettevõtted vajavad partnerit, kes mõistab nende vajadusi ja oskab neid ellu viia. Just selle mõttega asutati Disenjador – et pakkuda klientidele terviklikku tuge kogu nende digitaalsel teekonnal. Meie eesmärk on aidata klientidel mitte ainult veebis nähtavaks saada, vaid ka silma paista ja edukalt kasvada.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud pakkuma kvaliteetset ja personaalset teenust igale kliendile. Meie teenuste valik on lai, kuid põhifookuses on kolm suurt valdkonda: graafiline disain ja bränding, veebilehtede disain ja arendus ning digitaalne turundus ja SEO. Graafiline disain ja bränding on vundament, millele iga ettevõte saab oma visuaalse identiteedi rajada. Loome unikaalseid logosid ja brändi stiile, mis peegeldavad ettevõtte väärtusi ning eristavad neid konkurentidest. Lisaks aitame kujundada trükimaterjale ja pakendeid, et tagada ühtne ja tugev brändi kuvand igas kanalis.

Veebilehtede disaini ja arenduse vallas keskendume kasutajasõbralikele ja visuaalselt atraktiivsetele lahendustele. Usume, et hea veebidisain on ettevõtte edu võti, sest see on sageli esimene koht, kus klient ettevõttega kokku puutub. Meie meeskond töötab koos kliendiga, et luua veebileht, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid on ka funktsionaalne, kiire ja hästi optimeeritud nii kasutajate kui otsingumootorite jaoks.

Kolmandaks oluliseks teenusevaldkonnaks on digitaalne turundus ja SEO. Aitame ettevõtetel jõuda oma sihtrühmani läbi hästi läbimõeldud strateegiate, mille hulka kuuluvad nii sisuturundus, sotsiaalmeedia kampaaniad kui ka otsingumootorite optimeerimine. SEO spetsialistide ülesandeks on tagada, et ettevõtte koduleht oleks hästi nähtav Google’i ja teiste otsingumootorite tulemustes, ning et see tooks orgaanilist liiklust, mis toetab ettevõtte kasvu pikemas perspektiivis.

Disenjadori meeskonna jaoks on oluline, et iga projekt oleks isikupärane ja kliendi vajadustele vastav. Seetõttu võtame aega, et mõista ettevõtte eesmärke ja sihtrühma, ning töötame hoolikalt välja lahendused, mis neid kõige paremini toetavad. Olgu selleks siis uue veebilehe loomine, SEO strateegia elluviimine või brändi ümberkujundamine – oleme alati valmis aitama ja toetama.

Disenjador ei ole lihtsalt agentuur, vaid partner, kes soovib pakkuda pikaajalist väärtust oma klientidele. Meie eesmärk on ehitada tugevaid ja kestvaid kliendisuhteid, pakkudes paindlikke ja professionaalseid teenuseid, mis aitavad igal ettevõttel edukalt digimaailmas toime tulla ja kasvada.

kodulehele

DISENJADOR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Digiturundus: kaasaegne tööriist brändi tõstmiseks

Digiturundus on tänapäeva turundusmaastikul hädavajalik, pakkudes ettevõtetele võimaluse jõuda oma sihtrühmani läbi digitaalse maailmas toimuvate kanalite ja tehnoloogiate. See hõlmab laia valikut strateegiaid ja tööriistu, mille eesmärk on edendada brändi, suurendada nähtavust ja luua tugevaid kliendisuhted. Mis on digiturundus? Digiturundus viitab turundustegevusele, mis toimub interneti ja digitaalse meedia kaudu. See hõlmab järgmisi valdkondi: SEO (otsingumootorite optimeerimine) : Protsess, mille kaudu optimeeritakse veebilehte, et see saavutas kõrge positsiooni otsingumootorites,

Dropdown

kõik artiklid

Veebiarendus: Kodulehe loomise kunsti võlu

Veebiarendus on põhjalik protsess, mille käigus luuakse ja arendatakse veebilehti, et need vastaksid nii visuaalsetele kui funktsionaalsetele nõudmistele. Kodu
ssb.ee
Veebiarendus on põhjalik protsess, mille käigus luuakse ja arendatakse veebilehti, et need vastaksid nii visuaalsetele kui funktsionaalsetele nõudmistele. Kodulehe tegemine on digitaalne kunstiteos, mille iga detail – alates disainist kuni kiiruseni – mängib tähtsat rolli, et külastajad tunneksid end teretulnuna ja sooviksid lehe sisu uurida. Kodulehe tegemise tähtsus Koduleht on iga ettevõtte ja isiku digitaalne esindaja, mis mängib kriitilist rolli oma tooteid, teenuseid või brändi tutvustamisel. Tõhus koduleht on selge, kasutajasõbralik ja visuaalselt meeldiv, tagades, et külastajad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.