Rohkema info nägemiseks:

K-SYSTEMS BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme interjööride kujundamisega, pakkudes spetsiaalseid kipsplaatlagede profiilsüsteeme, mis ühendavad elegantsuse ja funktsionaalsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus interjööri elegants kohtub funktsionaalse innovatsiooni tipuga. Meie teekond algas visiooniga muuta tavaline erakordseks. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme atmosfääri arhitektid, uue ajastu loojad interjööri kujundamises. Meie tooted ei ole pelgalt aksessuaarid; need on esteetilise ja praktilise modernsuse nurgakivid.

Meie pakkumiste südames on UMBRA profiilraamistiku süsteem, murranguline lahendus eristuvate kipsplaatlagede loomiseks, mis kehastavad nii ilu kui ka kasulikkust. Meie hoolikalt projekteeritud profiilid on loodud sujuvaks integreerimiseks igasse ruumi, pakkudes siledat ja peent viimistlust, mis tõstab teie interjööride olemust.

Meie SLIM 27 ja MODULEO sarjad on rohkem kui lihtsalt tooted; need on meie pühendumuse tunnistajad tipptasemele. Keskendudes ühilduvusele ja paigaldamise lihtsusele, tagame, et meie süsteemid vastavad 99% teie kipsplaatlagede paigaldamise vajadustest. Varjuprofiilidest, mis loovad peene dekoratiivse vahe, kuni struktuurprofiilideni, mis toetavad mitmesuguseid disainivõimalusi, on meie süsteemid loodud täiuslikkuse saavutamiseks.

Meie profiilid on süsteemselt kavandatud olema omavahel ühilduvad, tagades probleemivaba paigaldusprotsessi, mis on sõbralik nii professionaalidele kui ka isetegijatele. Olgu teie eesmärgiks luua kõrged laed, elegantsed karniisid või integreeritud ventilatsioonisüsteemid, meie profiilid pakuvad täielikku lahendust, mis ei nõua freesimist ja pakub sõltumatut laekonstruktsiooni.

Haarake tuleviku interjööri kujundamisest meie profiilsüsteemidega, mis ei ole lihtsalt tooted, vaid lubadus võrreldamatust kvaliteedist ja innovatsioonist. Avastage potentsiaali muuta oma ruum disaini ja funktsionaalsuse meistriteoseks. Liituge meie missiooniga määratleda ümber interjööri elegantsi standardid.

Külastage meie galeriid, süvenege meie tootevalikusse ja laske meil aidata teil luua interjöör, mis räägib köitvalt teie maitsest ja meie asjatundlikkusest. Küsimuste ja lisainformatsiooni saamiseks võtke meiega ühendust. Oleme siin, et aidata teil saavutada interjööri kujundamise tipptaset.

Kontakt

K-SYSTEMS BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristel M.

Profiilid on kaunid ja lihtsasti paigaldatavad. Täielik rahulolu!

- Jaanus P.

Innovatiivne lahendus, mis muutis meie ruumi tõeliselt erakordseks.

- Lauri T.

Nende profiilid tegid meie kodu eriliseks. Väga rahul!

Kuidas isikupärased ja kohandatud kipsplaatlaed toovad esile unikaalseid disainilahendusi?

Kipsplaatlaed, mis on kaasaegse ehituse põhielement, pakuvad siledat viimistlust, vastupidavust ja paigaldamise lihtsust. Need on saanud arhitektide, sisekujundajate ja koduomanike eelistatuks valikuks. Tulevikku vaadates jätkavad kipsplaatlaed arengut, kaasates uusi trende, mis vastavad tänase turu vajadustele ja eelistustele. Viimaste trendidega kursis olemine on ehitus- ja disainitööstuse spetsialistide jaoks hädavajalik. See tagab, et pakutavad lahendused on esteetiliselt meeldivad, aga ka funktsionaalsed, jätkusuutlikud ja kooskõlas viimaste tehnoloogiliste arengutega. 1.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas õige profiilsüsteem mõjutab sinu sisekujundusprojekti lõpptulemust?

Profiilsüsteemid on kaasaegse sisekujunduse selgroog, pakkudes struktuurilist ja esteetilist raamistikku lagede ja seinte paigaldustele. Need on olulised kompon
ssb.ee
Profiilsüsteemid on kaasaegse sisekujunduse selgroog, pakkudes struktuurilist ja esteetilist raamistikku lagede ja seinte paigaldustele. Need on olulised komponendid, mis aitavad luua sujuvaid üleminekuid, peita ebatäiuslikkust ja toetada valgustust ning muid seadmeid. Õige profiilsüsteemi valimine on mis tahes sisekujundusprojekti edukuse jaoks hädavajalik. Õige süsteem mitte ainult ei tõsta visuaalset atraktiivsust, vaid tagab ka pikaealisuse ja hoolduse lihtsuse. Tegurid, mida arvestada profiilsüsteemi valimisel Kvaliteetsed materjalid on vastupidava profiilsüsteemi aluseks. Arvestage

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.