Rohkema info nägemiseks:

KARDINAPOISID OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kardinate paigaldusele ning müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kvaliteet kohtub taskukohasusega aknakatete valdkonnas. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda parimaid aknakatteid, mis sulanduvad sujuvalt igasse interjööri, pakkudes samal ajal parimat väärtust teie investeeringule. KARDINAPOISID OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt bränd; oleme tunnistajaks meisterlikkusele ja pühendumusele, mis läheb ideaalse õhkkonna loomiseks teie kodus või kontoris.

Meie aknakatete valik on hoolikalt kujundatud, et rahuldada erinevaid esteetilisi eelistusi ja funktsionaalseid vajadusi. Alates meie Rooma Kardinate graatsilistest voltidest, mis lisavad igale ruumile peenust, kuni modernsete ja stiilsete Püstlamellkardinateni, mis on ideaalsed professionaalse õhkkonna loomiseks kontorites ning pakuvad privaatsust kodudes.

Meie Ribakardinad pakuvad klassikalist välimust koos päeva jooksul reguleeritava valguse kontrolli praktilisusega, samas kui meie Voldikkardinad on mugavuse etalon, võimaldades teil nende unikaalse ülevalt-alla, alt-üles toimimisega hallata valgust ja privaatsust.

Neile, kes otsivad ülimat valgust blokeerivat võimekust, on meie Kassettrulood projekteeritud peidetud mehhanismide ja küljerööbastega, mis sobituvad tihedalt teie aknaraami, minimeerides valguse leket ja tagades rahuliku une. Ja kaasaegse keerdkäiguna pakuvad meie Klassikalised ja Sebra Rulood vahelduvaid läbipaistvaid ja läbipaistmatuid triipe, pakkudes dünaamilist lahendust valguse filtreerimiseks ja ruumi pimendamiseks.

KARDINAPOISID OÜ-s oleme uhked oma pühendumuse üle tipptasemele. Meie tooted on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka ehitatud kestma, tagades, et naudite oma aknakatteid aastaid. Kiire kohaletoimetamise teenusega, mis toob meie tooted teie uksele 7 päeva jooksul, ja asjatundliku nõuga teie projekti abistamiseks oleme pühendunud teie kogemuse meiega võimalikult sujuvaks muutmisele.

Uurige meie tootevalikut ja leidke täiuslikud aknakatted, mis täiendavad teie ruumi. Isikupärase puudutuse ja teie vajadustele vastava pakkumise saamiseks ärge kõhelge meiega ühendust võtma. Aitame teil muuta teie aknad stiili ja funktsionaalsuse avalduseks.

Kontakt

KARDINAPOISID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Imetlen nende kardinate kvaliteeti ja disaini! Teenindus oli suurepärane.

- Mari T.

Kiire tarne ja suurepärane klientidega suhtlemine. Soovitan kindlasti!

- Jaanika O.

Olen äärmiselt rahul nende ruloodega. Funktsionaalsus ja välimus on suurepärased.

Kuidas valida sobivamaid Rooma kardinaid oma koju?

Rooma kardinad pakuvad klassikalise elegantsi ja kaasaegse funktsionaalsuse segu, muutes need populaarseks valikuks koduomanike seas, kes soovivad oma eluruumi täiustada. Nende puhta joone ja luksuslike voltidega võivad Rooma kardinad muuta iga ruumi rafineeritud ja hubaseks pelgupaigaks. Oma ruumi ja valgustusvajaduste mõistmine Enne Rooma kardinate valimist kaaluge ruumi peamist kasutust. Magamistoas võib olla vajalik pimendav materjal parema une jaoks, samas kui elutoas võib kasu olla valgust läbilaskvatest kangastest, mis pakuvad privaatsust ilma loomulikku valgust ohverdamata. Akende

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada, et teie lamellkardinad jääksid alati värsked ja puhtad?

Lamellkardinad, tuntud ka kui vertikaalkardinad, on stiilne ja funktsionaalne valik nii kodu- kui ka kontoriruumidesse. Need koosnevad üksikutest kangaribadest,
ssb.ee
Lamellkardinad, tuntud ka kui vertikaalkardinad, on stiilne ja funktsionaalne valik nii kodu- kui ka kontoriruumidesse. Need koosnevad üksikutest kangaribadest, mida saab kallutada või tõmmata valguse ja privaatsuse reguleerimiseks. Nende klanitud disain ja kasutusmugavus teevad neist populaarse valiku nõudlike kodu- ja äriomanike seas Eestis. Lamellkardinate laitmatu seisukorra säilitamine võib olla keeruline. Tolmu kogunemine, päikesevalguse käes viibimine ja igapäevane kulumine võivad mõjutada nende välimust ja funktsionaalsust. Siiski, õige hooldusega saab neid probleeme kergesti ületada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.