Rohkema info nägemiseks:

TERALTEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on sanitaartehniliste seadmete ja tööde pakkumine, lisaks põhjalikud kütte-, vee- ja kanalisatsiooniteenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kaasaegse infrastruktuuri südames peitub kvaliteetsete sanitaartehniliste süsteemide sujuv integratsioon. Just siin tuleb mängu TERALTEX OÜ. Pühendumusega tipptasemele oleme välja kujundanud niši sanitaartehniliste seadmete ja tööde valdkonnas, pakkudes oma klientidele võrdset teenust kütte-, vee- ja kanalisatsioonilahendustes.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- meie erialaks on pakkuda tipptasemel sanitaartehnilisi seadmeid ja töid, koos kõikehõlmavate kütte-, vee- ja kanalisatsiooniteenustega. See missioon ajendab meid uuendama ja silma paistma igas ettevõtmises, tagades, et me mitte ainult ei vasta, vaid ületame klientide ootusi.

Meie tootevalik ja teenused on loodud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele. Olgu selleks uue küttesüsteemi paigaldamine, veetaristu kapitaalremont või tõhusa kanalisatsioonisüsteemi seadistamine, meil on oskusteave ja seadmed, et see teoks teha. Meie lahendused ei seisne ainult funktsionaalsuses; need on jätkusuutlikud.

Meie oskuslik meeskond on tööstuse esirinnas, olles kursis viimaste tehnoloogiate ja trendidega, et tuua teieni tipptasemel sanitaartehnilised lahendused. Me usume suhete loomisse oma klientidega, mõistes nende vajadusi ja pakkudes teenuseid, mis on kooskõlas nende eesmärkidega.

Valige oma sanitaartehnilisteks vajadusteks TERALTEX OÜ ja liituge meiega teekonnal jätkusuutliku ja tõhusa tuleviku poole. Kogege erinevust meie tipptasemel seadmete, asjatundliku töö ja kliendirahulolule pühendunud teenindusega.

Astuge uuenduste ja usaldusväärsuse teele koos TERALTEX OÜ-ga – kus iga tilk loeb ja iga klient on oluline.

Kontakt

+372 5621 2411

TERALTEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Suurepärane teenindus ja kiired lahendused!

- Priit

Tänulik sujuva töö eest. Soovitan!

- Liina

Tõeliselt usaldusväärne teenus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on aeglased äravoolud või sagedased ummistused murettekitavad?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, siis sanitaartehniliste probleemide märkide mõistmine võib teid päästa kulukatest remontidest ja potentsiaalsetest terviseriskidest. Sanitaartehnilised süsteemid, mis hõlmavad kütmist, vett ja kanalisatsiooni, on kaasaegse elu jaoks hädavajalikud, kuid neid tihti eiratakse kuni probleemi tekkimiseni. Selles postituses uurime viit ilmset märki, et teie sanitaartehniline süsteem vajab kohest tähelepanu. Sanitaartehniliste süsteemide mõistmine Sanitaartehnika viitab hoone süsteemidele, mis haldavad veetarnet, kütmist ja jäätmete eemaldamist. See on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad uued tehnoloogiad küttevaldkonna arengut?

Kütte tulevik on kuum teema koduomanike, kinnisvaraarendajate ja ettevõtete jaoks. Püüdlustes jätkusuutlikuma eluviisi ja kulutõhusate lahenduste poole on kütte
ssb.ee
Kütte tulevik on kuum teema koduomanike, kinnisvaraarendajate ja ettevõtete jaoks. Püüdlustes jätkusuutlikuma eluviisi ja kulutõhusate lahenduste poole on küttevaldkond läbimas olulist muutust. See blogipostitus uurib trende, mis kujundavad kütte tulevikku ja mida peaks jälgima. Praegune olukord küttesüsteemides Traditsioonilised küttesüsteemid, nagu ahjud ja katlad, on olnud kodukütte selgrooks aastakümneid. Siiski on need meetodid sageli energiamahukad ja aitavad kaasa keskkonnareostusele. Praeguste küttesüsteemide peamised väljakutsed hõlmavad kõrgeid käitamiskulusid, ebatõhusust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.