Rohkema info nägemiseks:

EHITUSMEERIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme üldehitus- ja remonditöödega, pakkudes kvaliteetseid lahendusi nii välis- kui ka sisetöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EHITUSMEERIK OÜ eesmärk on pakkuda terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie tegevus hõlmab nii välis- kui ka sisetöid, tagades, et iga projekt saab täidetud täpsuse ja hoolikusega.

Meie lugu algab kirest ehitamise vastu ja soovist luua midagi kestvat ja kaunist. Oleme pühendunud sellele, et meie töö ei oleks pelgalt konstruktsioonide loomine, vaid ka teie elu oluliste hetkede tausta kujundamine. Meie oskuslik meeskond toob iga projekti ellu meisterlikkuse ja tähelepanuga detailidele, tagades, et iga talast, plaadist ja värvipintsli tõmbest kõneleb meie pühendumus tipptasemele.

EHITUSMEERIK OÜ erialaks on üldine ehitus- ja remonditöö, pakkudes laia teenuste spektrit. Meie spetsialistid viivad läbi nii välis- kui ka sisetöid, alates vundamendi ehitusest ja remondist kuni katuse ehituse ja peente katusekatete paigalduseni. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt, mida me ette võtame, oleks ohutu, vastupidav ja esteetiliselt kaunis. Meie käed kujundavad teie kodu või äri olemust, luues struktuure, mis peavad vastu ajaproovile ja pakuvad pikaajalist rahulolu.

Lisaks välitöödele astuge sisse ja tunnistage muutust, kui meie käsitöölised teostavad sisustustöid. Pakume maalimist, tapeetimist ja plaatimist, kus iga pintslitõmme ja plaat on asetatud kavatsusega tõsta teie ruum kunstiteose tasemele. Meie meeskond kuulab teie soove ja vajadusi ning nõustab teid parimate lahenduste leidmisel. Töötame väsimatult, et tuua teie unistused reaalsuseks, tagades, et iga detail on täpselt nii, nagu te olete ette kujutanud.

EHITUSMEERIK OÜ-ga on teie projekt rohkem kui lihtsalt töö - see on koostöö. Meie missioon, Pakume terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid nii välistöödele kui ka sisetöödele, on rohkem kui lihtsalt juhtpõhimõte; see on meie lubadus igale kliendile. Meie slogan, Unistuste loomine, reaalsuste ehitamine! peegeldab meie pühendumust teie visiooni elluviimisele. Me kuulame, me nõustame ja me töötame koos teiega, et ehitada midagi erakordset.

Meie teekond on täis kirge ja pühendumust meisterlikkusele, kliendirahulolule ja struktuuride loomisele, mis peavad vastu ajaproovile. Avastage erinevust, kui töötate meeskonnaga, kes väärtustab meisterlikkust ja kliendirahulolu. Liituge meiega loomise teekonnal ja ehitame koos midagi tõeliselt erakordset. EHITUSMEERIK OÜ on teie usaldusväärne partner, kui soovite kvaliteetset ja püsivat tulemust igas ehitus- ja remondiprojektis.

Kontakt



+372 5323 0136

EHITUSMEERIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

EHITUSMEERIK OÜ meeskond tegi suurepärast tööd. Töö oli täpne ja professionaalne. Soovitan soojalt!

- Peeter L.

Professionaalsus ja tähelepanu detailidele olid muljetavaldavad. Väga rahul tulemusega.

- Liisa T.

Töö teostati kõrge kvaliteediga ja ajagraafikus püsides. Väga meeldiv kogemus.

Kuidas saab renoveerimine olla tulevikukindel investeering teie kinnisvarasse?

Renoveerimine pole lihtsalt teie kinnisvara iluravi; see on investeering tulevikku. Oma ruumi uuendades ja parandades saate suurendada selle funktsionaalsust ja turuväärtust. Ekspertide renoveerimine võtab arvesse teie kinnisvara ainulaadseid aspekte, kohandades täiustusi vastavalt teie konkreetsetele vajadustele ja soovidele. Professionaalne renoveerimine võib oluliselt suurendada teie kinnisvara väärtust. Hästi teostatud projekt muudab teie ruumi mitte ainult potentsiaalsetele ostjatele või üürnikele atraktiivsemaks, vaid tagab ka selle, et iga täiustus on kooskõlas ehitusnormidega ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on vundamendi probleemide levinumad põhjused ja kuidas neid tuvastada?

Vundamendi probleemid võivad tuleneda mitmesugustest allikatest, sealhulgas pinnase tingimustest, ebaõigest drenaažist, äärmuslikest ilmastikunähtustest ja loom
ssb.ee
Vundamendi probleemid võivad tuleneda mitmesugustest allikatest, sealhulgas pinnase tingimustest, ebaõigest drenaažist, äärmuslikest ilmastikunähtustest ja loomulikust settimisest aja jooksul. Aluseks oleva põhjuse mõistmine on asjakohase parandusstrateegia määramisel hädavajalik. Majaomanikud peaksid olema tähelepanelikud vundamendi kahjustuse tunnuste suhtes, nagu seinades või põrandates olevad praod, uksed, mis ei sulgu korralikult, ja ebatasased põrandad. Varajane avastamine võib ära hoida ulatuslikuma kahjustuse ja kulukad parandused. Vundamendi kahjustus võib avalduda erinevates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.