Rohkema info nägemiseks:

KLARIFIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalsete puhastusteenuste pakkumisega, hõlmates aknapesu, põrandate puhastust, vaipade puhastamist ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KLARIFIX OÜ-sse, kus puhtus pole pelgalt seisund, vaid elustandard. Meie missiooniks on pakkuda kõikehõlmavaid puhastuslahendusi, mis tagavad kliendi keskkonnas kõrgeima puhtuse ja mugavuse taseme. Alates hommikupäikest tervitavatest säravatest akendest kuni sügavpuhastatud põrandateni, mis peegeldavad kvaliteedipühendumust, tegeleme iga detailiga täpsuse ja hoolitsusega.

Meie professionaalne meeskond on varustatud viimaste tööriistade ja tehnikatega, et pakkuda laitmatut aknapesu, sügavpuhastust, põrandavahatamist, vaipade ja pehme mööbli puhastust. Mõistame puhta keskkonna säilitamise tähtsust, seetõttu pakume spetsialiseeritud teenuseid nagu katuste, vihmaveerennide, parkimismajade, päikesepaneelide ja tänavakivide puhastus, et tagada vara igakülgne hooldus.

Olgu see kontoripuhastus, kodupuhastus või kolimisjärgne puhastus, KLARIFIX OÜ on teie partner saavutamaks võrdlematut puhtuse taset. Meie eetos Puhtus, ümbermõtestatult! määratleb meie pühendumise kvaliteedile ja detailidele ning meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud KLARIFIX OÜ erinevust. Meie pühendumus kvaliteedile, kliendirahulolule ja keskkonnasõbralikele praktikatele on teeninud meile maine puhastustööstuse liidrina. Las me näitame teile, mida tähendab elada ja töötada ruumides, mis pole lihtsalt puhtad, vaid tõeliselt muudetud.

Teie teekond puhtama, heledama ja jätkusuutlikuma keskkonna poole algab KLARIFIX OÜ-ga. Võtke ühendust meie pühendunud meeskonnaliikmete Veiko Zujevi ja Allar Mursiga või külastage meie kontaktlehte, et saada lisainformatsiooni ja broneerida teenust juba täna!

Kontakt

KLARIFIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Suurepärane töö, meie kodu pole kunagi nii puhas olnud!

- Laura S.

Professionaalne ja sõbralik teenindus, soovitan kõigile!

- Liisa P.

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe!

Kuidas aitab professionaalne aknapesu parandada kinnisvara välimust?

Aknad on hoone hinge silmad, pakkudes pilguheitu sisse elule, samal ajal kajastades hoolt, mis on pühendatud selle välisilmele. Professionaalne aknapesu ei ole lihtsalt ülesanne; see on investeering hoone pikaealisusse, välimusse ja selle elanike heaolusse. Siin on viis veenvat põhjust, miks kasutada professionaalseid aknapuhastusteenuseid. Akende puhtuse tähtsus Puhtad aknad on iga kinnisvara esteetilise veetluse jaoks hädavajalikud. Nad lasevad loomulikul valgusel tungida ruumidesse, muutes need heledamaks ja kutsuvamaks. Teie akende selgus võib öelda palju teie kinnisvara haldamise

Dropdown

kõik artiklid

Kas keskkonnasõbralik koristamine on tõhus viis tervislikuma kodukeskkonna loomiseks?

Keskkonnasõbralik koristamine viitab koristusmeetoditele ja -toodetele, mis kasutavad keskkonnasõbralikke koostisosi inimeste tervise ja keskkonna kvaliteedi sä
ssb.ee
Keskkonnasõbralik koristamine viitab koristusmeetoditele ja -toodetele, mis kasutavad keskkonnasõbralikke koostisosi inimeste tervise ja keskkonna kvaliteedi säilitamiseks. Need tooted ja tavad väldivad keemiliselt reaktiivsete ja toksiliste puhastusvahendite kasutamist, mis sisaldavad erinevaid kahjulikke aineid, mis võivad põhjustada hingamisteede, dermatoloogilisi ja muid terviseprobleeme. Keskkonnasõbralikele koristusmeetoditele üleminek võib parandada siseõhu kvaliteeti, vähendada vee- ja õhusaastet, minimeerida allergeenide ja ärritajate mõju ning luua inimestele ja lemmikloomadele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.