Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU PESUTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Koos loome pesumaja mis ühendab kaasaegse pesupesemise ja mugava kohaletoimetamise, pakkudes neid nii majutusettevõtetele kui ka tavaklientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme perekond, kelle jaoks personaalsus on südameasi ja klientide rahulolu on meie mõõdupuu. Meie eesmärgiks on kujundada oma teenust ja brändi nii, et see saaks osaks klientide igapäevaelust ja elustiilist, pakkudes samal ajal kaasahaaravat kliendikogemust.

Tammiste pesumaja meeskond toob endaga kaasa rikkaliku kogemuse nii hotellinduse kui ka logistika valdkonnast. Meie ettevõte on olnud osaline IT-toe pakkumises mainekatele hotellidele nagu Scandic, Marriott ja Hilton ligi 10 aastat. Lisaks sellele omame laialdasi teadmisi ja kogemusi transpordi ja logistika valdkonnas nii Eestis kui Soomes.

Meie loodud pesumaja ühendab kaasaegse pesupesemise ja mugava kohaletoimetamise, pakkudes neid teenuseid nii majutusettevõtetele kui ka tavaklientidele. Pakume mitmekülgseid pesuteenuseid, alustades äriklientidele suunatud pesupesemisteenustest, mis hõlmavad voodipesu pesemist, kardinate ja tööriiete puhastamist ning meditsiinitöötajate riietuse hooldamist. Lisaks pakume ka eraklientidele suunatud pesupesemisteenuseid, sealhulgas voodipesu pesemist triikimisega või triikimiseta, üldpesu pesemist ja froteerätikute pesemist. Meie tegevus ulatub ka delikaatse pesu hooldamiseni, hõlmates pitspesu, õrnade öösärkide ja ujumisriiete pesemist.

Meie missiooniks on pakkuda igale kliendile parimat võimalikku pesuteenust, tagades lihtsuse ja muretuse igas pesuhetkes. Meie visiooniks on anda klientidele võimalus kogeda tõelist luksust, olles vabad mõtisklema ja nautima rahulikku hommikukohvi, samal ajal kui meie masinad hoolitsevad nende pesu eest. Pesu pesemine on nagu elu - mõnikord peame plekke välja võtma, kuid lõpuks säilitame alati oma sära!

Kontakt

PÄRNU PESUTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa M.

Väga rahul pesuteenuse kvaliteediga. Riided tulid tagasi värsked ja ideaalselt triigitud.

- Marko L.

Kiire ja sõbralik teenindus. Pesu kohaletoimetamine oli mugav ja õigeaegne.

- Anneli T.

Hindame ökosõbralikku lähenemist ja suurepärast teenust. Kindlasti kasutame veel!

Miks on professionaalsed pesupesemisteenused hotellidele nii olulised?

Külalislahkuse äris on voodipesu esitlus ja puhtus üliolulised. Pesupesemisteenuste sisseostmine võib olla strateegiline samm hotellidele, kes soovivad parandada oma tegevuse tõhusust ja külaliste rahulolu. PÄRNU PESUTEENUSED OÜ pakub kohandatud lahendusi, mis on kooskõlas külalislahkuse tööstuse vajadustega. Professionaalsete pesupesemisteenuste tähtsus hotellidele Laigutu voodipesu on külaliste kogemuse nurgakivi. Need on üks esimesi asju, mida külalised märkavad oma tubadesse sisenedes, ja nende puhtus mõjutab otseselt teie asutuse üldmuljet. Tänapäeva maailmas ei ole range hügieeni- ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kuivatada ja triikida õrnasid kangaid, et säilitada nende kvaliteet ja värv?

Õrnad kangad on sageli luksuse ja mugavuse nurgakivi meie elus, kaunistades kõike alates meie lemmikriietusest kuni linade ja kodutekstiilideni. Need kangad vaj
ssb.ee
Õrnad kangad on sageli luksuse ja mugavuse nurgakivi meie elus, kaunistades kõike alates meie lemmikriietusest kuni linade ja kodutekstiilideni. Need kangad vajavad aga õrna käsitsemist ja teadmisi, et säilitada nende ilu ja terviklikkust. Korrektne hooldus pikendab mitte ainult nende tekstiilide eluiga, vaid tagab ka, et need jäävad sümboliks sofistikeeritusele ja puhtusele, mis on eriti oluline külalislahkuse ja tervishoiu sektorites. Õrnade kangaste tuvastamine Siid, vill, pits ja linane on vaid mõned näited õrnadest materjalidest, mis võivad kuuluda teie varudesse või isiklikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.