Rohkema info nägemiseks:

VANAEMA PIRUKAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 911; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VANAEMA PIRUKAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsioon küpsetab igasse viilu kõige maitsvamaid maitseid. VANAEMA PIRUKAD OÜ juures ei ole me lihtsalt pagarikoda; me oleme armastatud kulinaarsete traditsioonide hoidjad. Meie missioon on lihtne, ent sügav: Valmistame mitmesuguseid soolaseid ja magusaid pirukaid, kasutades aegumatu väärtusega retsepte. Meie soolaste pirukate krõbedatest koorikutest kuni meie magusate pirukate rikkalike täidisteni on iga amps tunnistuseks meie pühendumusele kvaliteedile ja pärandile.

Meie teekond algas kallihinnalise perekonna retseptiraamatuga, mis oli tulvil põlvest põlve edasi antud saladusi. Võtsime need retseptid, millel kõigil oli oma lugu, ja tõime need elule, et kõik saaksid neid nautida. Meie pirukad on rohkem kui lihtsalt toit; need on ajaloo viilud, armastusega valmistatud nullist, kasutades ainult parimaid koostisosi.

Meie loosung, Naudi traditsiooni igas viilus! ei ole lihtsalt kõlav fraas; see on meie lubadus teile. Kui te meie pirukaid naudite, siis te mitte ainult ei rahulda oma isusid; te osalete kulinaarse meisterlikkuse pärandis. Nii et, olgu teil eelistus klassikaliste soolaste maitsete vastu või on teil magusaisu, mida ainult meie pirukad suudavad rahuldada, kutsume teid meiega ühinema, et tähistada erakordse küpsetamise ajatut rõõmu.

Täname, et valisite VANAEMA PIRUKAD OÜ. Jätkem traditsiooni koos nautimist!

Kontakt

VANAEMA PIRUKAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Nende pirukad meenutavad tõesti vanaema omasid. Soovitan soojalt!

- Jaan S.

Kvaliteet ja maitse, mida pole kuskilt mujalt leidnud. Tõeline maiuspala.

- Marek T.

Parimad magusad pirukad, mida olen kunagi proovinud. Suurepärane töö!

Miks magusad pirukad võluvad meie südameid ja maitsemeeli?

Magusad pirukad on põlvkondade vältel võlunud inimeste südameid ja maitsemeeli üle kogu maailma. Krõbedast koorest kuni rikkalike, ahvatlevate täidisteni on need magustoidud sünonüümiks mugavusele ja pidustustele. Need ärataksid mälestusi perekoosviibimistest, pidulikest pühadest ja lihtsast rõõmust maitsva maiuse üle. Magusat pirukat iseloomustab tavaliselt tainakoor ja täidis, mis on valmistatud puuviljadest, suhkrust, piimatoodetest ja mitmesugustest maitseainetest. Nende elementide täiuslik tasakaal annab tulemuseks magustoidu, mis on nii rahuldustpakkuv kui ka meeldiv. Pirukate

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.