Rohkema info nägemiseks:

Tiit Karu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

LOGISTIKAPARK OÜ tegevusaruanne 2023

Logistikapark OÜ põhitegevus on kinnisvara haldamine ja arendus. Aruandekuupäeva seisuga on emafirma Estonia Capital OÜ. Kinnisvaraalase tegevusega jätkatakse ka edaspidi kuigi tegevus ei ole hetkel aktiivne. Ettevõtte omandis on kinnistud Jõelähtme vallas, mis ootavad arendamist. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatuse tegevust pole tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

ROHEENERGIA 2 OÜ tegevusaruanne 2023

Roheenergia 2 OÜ on asutatud juulis 2020. Emaettevõtja on Riigiressursside Keskus OÜ ja kuulub Estonia Capital OÜ konsolideerimisgruppi. Roheenergia 2 OÜ põhit
ssb.ee
Roheenergia 2 OÜ on asutatud juulis 2020. Emaettevõtja on Riigiressursside Keskus OÜ ja kuulub Estonia Capital OÜ konsolideerimisgruppi. Roheenergia 2 OÜ põhitegevusala on taastuvenergia tootmine ja sel eesmärgil on rajatud ja 2022.a. ühinemise käigus omandatud 80 päikeseelektrijaama, mille iga jaama tootmisvõimsus on kuni 50 KW. Kokku on ettevõttel 4MW päikeseenergia tootmisvõimsust. Kõik päikeseelektrijaamad asuvad Narvas. Jaamade rajamist on rahastatud laenuga emaettevõtja poolt, samuti on kasutatud seadmete rendi lahendusi. Ettevõtte müügituluks kujunes 373,2 tuh € (2022.a. 674,8 tuh €)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.