Rohkema info nägemiseks:

Mihkel Timmermann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad, Seakasvatus

JÄRVEKAJA TALU OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Järvekaja Talu põhitegevusalaks on kartulikasvatus, kartuli pakendamine ja müük. 2022. aastal soetati Pria meede 4. 1 abil uus platvormhaagis kartuli vedamiseks ja pealsete niiduk, et eemaldada kartulipealsed mehaaniliselt - see on ökoloogilisem meetod. 2022 olid kartuli hinnad stabiilsed. Sisendite hinnad tõusid märgatavalt ja seetõttu suurenesid ka kulud. 2023. aastal on plaanis investeerida uue traktori soetamisse.

Dropdown

kõik artiklid

JÄRVEKAJA TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Järvekaja Teenused on asutatud 14.02.2020 Ettevõte tegeleb eelkõige põllumajanduslike masinate vahendamisega ja teenustega, EMTAK koodi järgi: Masinate, töö
ssb.ee
OÜ Järvekaja Teenused on asutatud 14.02.2020 Ettevõte tegeleb eelkõige põllumajanduslike masinate vahendamisega ja teenustega, EMTAK koodi järgi: Masinate, tööstusseadmete, laevade ja õhusõidukite vahendamine. 2022. aastal oli müügitulu üle 120 000 eur. 2023. aastal jätkatakse tavapärase tegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.