Rohkema info nägemiseks:

Villu Tabur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
majade tootmine, majade paigaldamine, puitehitised, ehitus ja kinnisvara

HORTONS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ-l Hortons 2022.a. müügikäive oli 45 tuhat eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele ei makstud juhatuse liikme tasu. Ettevõtte on välja maksnud töötasusid 11 tuhat eurot. OÜ Hortons jätkab majandustegevust 2023.a. aastal.

Dropdown

kõik artiklid

SALLENDOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ-s Sallendor 2022.a. tootmistegevust ei toimunud, OÜ Sallendor müügikäive koosneb elektriteenuse edasimüügist. Juhatus koosneb ühest liikmest, kes juhatuse l
ssb.ee
OÜ-s Sallendor 2022.a. tootmistegevust ei toimunud, OÜ Sallendor müügikäive koosneb elektriteenuse edasimüügist. Juhatus koosneb ühest liikmest, kes juhatuse liikmena töötasu ei ole saanud. Töötasusid ei arvestatud, kehtivaid töölepinguid ei ole. OÜ Sallendor 2022.a. käive oli 26 tuhat eurot. OÜ Sallendor jätkab sama tegevust 2023 aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.