Rohkema info nägemiseks:

Hendrik Pass

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RNS KAUBANDUS OÜ tegevusaruanne 2022

RNS Kaubandus OÜ lootis 2022 aastal tegevust aktiveerida ning avada kohvik Porto Franco kaubanduskeskuses, kus ettevõte sõlmis üürilepingu Porto Franco OÜ-ga kohviku avamiseks juba 2020, kuid keskuse väljaehitamise finantseerimise muudatused ja keskuse valmimine on lükkunud tulevikku ja ilmselgelt enne 2023 aasta sügist seda keskust ei avata.

Dropdown

kõik artiklid

BOLDMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Boldmark OÜ majandustegevus jätkus juhtimis- ja raamatupidamisteenuste osutamist valdavalt niiEestis kui EL-s registreeritud äriklientidele. Juhtimisteenuste o
ssb.ee
Boldmark OÜ majandustegevus jätkus juhtimis- ja raamatupidamisteenuste osutamist valdavalt niiEestis kui EL-s registreeritud äriklientidele. Juhtimisteenuste osas teostati valdavalt äriplaane, arvutati ettevõtete väärtusi ja nõustati finantsinvesteeringute ettevalmistamisel. 2022 aastal teenustemaht pisut vähenes, mis olid seotud alanud Ukraina sõjaga kui ka covidi kriisi järelmõjudega. Lisaks renditi välja elu- ja bürooruume, mis on ettevõtte poolt võetud vastutatavale haldamisele, selles tegevusvaldkonnas stabiilsus jätkus ning suuri muudatusi ei esinenud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.