Rohkema info nägemiseks:

Mait Riikjärv

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
laenuühistud, valdusfirmad

BLUEBAY OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte alustas tegevust 2004. aastal. Bluebay OÜ põhitegevuseks on olnud maksu- ja juriidiliste konsultatsiooniteenuste osutamine Eestis (EMTAK-i järgi tegevusala 69202). Aruandeperioodil jätkus osaluste omamine ja nende kaudu tulu teenimine. Juhatuse liikmele aruandeaastal tasu ei makstud, aruandeperioodi lõpuks oli töölepinguga tööl 3 töötajat, kellele maksti töötasu kokku 27 819 eurot. Arvesse võttes võetud investeerimispositsioone ja eelnevatel aastatel omandatud kogemusi jätkatakse ka 2023.a finantsinvesteeringute haldamist ja juhtimist.

Dropdown

kõik artiklid

SINIRAND OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu tegevuse eesmärgiks on kinnisvarainvesteeringute vahendamine, finantsinvesteeringute haldamise ja juhtimise kaudu tulu teenimine. Aruandeperioodil tö
ssb.ee
Osaühingu tegevuse eesmärgiks on kinnisvarainvesteeringute vahendamine, finantsinvesteeringute haldamise ja juhtimise kaudu tulu teenimine. Aruandeperioodil töötajaid ei olnud ja töötasu ei makstud. Järgmisel aastal jätkub senine tegevus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.