Rohkema info nägemiseks:

Aleksei Titov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

WTF ENGINEERING OÜ tegevusaruanne 2023

WTF Engineering OÜ asutati 07.04.2016.a. Põhitegevusalaks on arendustegevus energeetika valdkonnas. 2023 aastal investeeriti eelnimetatud valdokannas leiutuse pikendamisele 2339 eurot. Majandusaastal ei kasutanud tööjõudu ja ei ole arvestatud juhatuse liikmetele tasusi. 2024 aastal on plaanis saada tulu.

Dropdown

kõik artiklid

AT CONSULT & FINANTS OÜ tegevusaruanne 2023

2023. aastal jätkas AT Consult & Finants OÜ ramatupidamisteenuste osutamisega. 2023. aastal moodustas AT Consult & Finants OÜ müügitulu 59,1 tuhat eurot. Müügi
ssb.ee
2023. aastal jätkas AT Consult & Finants OÜ ramatupidamisteenuste osutamisega. 2023. aastal moodustas AT Consult & Finants OÜ müügitulu 59,1 tuhat eurot. Müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. Aruandeperioodil ei investeeriti põhivarasse. AT Consult & Finants OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 (kaks). Juhatuse liige lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta. AT Consult & Finants OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine. Ettevõtte ootuste kohaselt raamatupidamisteenuste maht 2024. aastal jääb samaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.