Rohkema info nägemiseks:

Priit Nilson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puidu- ja paberitööstus, puidu kokkuost ja müük

VARNJA POLDRI MAAPARANDUSÜHISTU tegevusaruanne 2023

Varnja Poldri MPÜ aruandeaasta kahjum oli 90 (2022:106) eurot, mis koosnes majanduskuludest. Polder töötas tõrgeteta kogu aasta vältel. Töötajaid ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

MADILAID OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Madilaid tegevusaladeks on rasketehnikaga osutatud teenused ja teraviljakasvatus. Ettevõtte masinapargis on kaks ekskavaatorit, veoauto ja treiler, mis leiav
ssb.ee
OÜ Madilaid tegevusaladeks on rasketehnikaga osutatud teenused ja teraviljakasvatus. Ettevõtte masinapargis on kaks ekskavaatorit, veoauto ja treiler, mis leiavad kasutust metsa-ja põllumajanduses ning ehitustel. Ettevõtte netorealiseerimise käive 2023.aastal oli 468 (2022:461) tuhat eurot, masinate teenuste müük sellest oli 55%. Teraviljakasvatus toimus enamuselt renditud maadel, kus kasvatati nisu, otra, tritikalet ja rapsi. OÜ Madilaid kasum 42 (2022:53) tuhat eurot. Töötajaid oli kaks, kelle palgakulu koos sotsiaalmaksuga oli 57 (2022:55) tuhat eurot. Juhatusele palka ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.