Rohkema info nägemiseks:

Silvi Sild

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SILD & KARJATSE RAAMATUPIDAMINE OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu müügitulu 12 206 eurot ja kasumiks kujunes 3 710 eurot. Aruandeaastal põhivarasse ei investeeritud. Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud. Äriühingu juhatus hindab käesoleva majandusperioodi kordaläinuks ja jätkab tegevust 2023.aastal.

Dropdown

kõik artiklid

URBAN REPORTS OÜ tegevusaruanne 2022

Urban Reports OÜ on erakapitalil 2016.a. loodud äriühing, mille põhitegevusalaks on raamatupidamisteenused ja -konsultatsioonid. Äriühingu juhatusse kuulub 2 l
ssb.ee
Urban Reports OÜ on erakapitalil 2016.a. loodud äriühing, mille põhitegevusalaks on raamatupidamisteenused ja -konsultatsioonid. Äriühingu juhatusse kuulub 2 liiget, juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei ole makstud. Aruandeperioodil põhivarasse ei investeeritud. Aruandeperioodi müügitulu oli 35 560 eurot ja majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 27 603 eurot. Äriühingu juhatus hindab aruandeaasta majandustegevuse kordaläinuks ja jätkab tegevust 2023.aastal - eesmärkideks on klientide arvu suurendamine, käibe ja kasumi kasv.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.