Rohkema info nägemiseks:

Gaido Kentem

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, Muinsuskaitse, ehitamine, Ehitise audit, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

GK EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on ehitus (elamute ja mitteeluhoonete ehitus 41201). 2022/2023. majandusaastal moodustas müügitulu 179 233 eurot. Aruandeaastal töötas firmas keskmiselt 2 töötajat. Palgakulu koos sotsiaalmaksudega moodustas 31 716 eurot. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Majandusaasta kasumiks kujunes 20 094 eurot. GK Ehitus OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte eksisteerimise kindlustamine ja tegevuse jätkamine.

Dropdown

kõik artiklid

HARMET BATHROOM OÜ tegevusaruanne 2022

Harmet Bathroom OÜ põhitegevuseks on ehitustele mõeldud märgruumide tööstuslik tootmine. Tehases valmistatud viimistletud ja komplekteeritud märgruumid kiirenda
ssb.ee
Harmet Bathroom OÜ põhitegevuseks on ehitustele mõeldud märgruumide tööstuslik tootmine. Tehases valmistatud viimistletud ja komplekteeritud märgruumid kiirendavad ehitaja jaoks objekti valmimisaega ja vähendavad kvaliteediga seotud riske. Tootmisega alustati 2018. aasta kevadel. Tootmine toimub kahes tütarettevõtte tehases, millest üks asub Eestis ja teine Soomes. 2018. aasta oli ettevõtte käivitamisperioodiks ning 2019. aastal sai tootmine hoo sisse. 2020.aasta kevadine Covid-19 pandeemia tõi kaasa nii käibe languse (kliendid lükkasid tellimuste tarneid sügisesse), kui ka kulude kasvu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.