Rohkema info nägemiseks:

Allan Selirand

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DISCO OÜ tegevusaruanne 2022

Disco OÜ on asutatud 14.01.2010. 2022.a. jätkas ettevõte oma varasemate aastate tegevusega, peamiselt pakutakse teenuseid kosmeetikatoodete esindamisel jaekettides ning teenuse pakkumist iluteenuste valdkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

DIPLOMATIC DELIVERY OÜ tegevusaruanne 2022

Diplomatic Delivery OÜ diplomaatilisele korpusele suunatud müügitegevus jätkus ka 2022. aastal. Hoolimata pandeemia mõjudest, mis sulgesid osaliselt piirid ja t
ssb.ee
Diplomatic Delivery OÜ diplomaatilisele korpusele suunatud müügitegevus jätkus ka 2022. aastal. Hoolimata pandeemia mõjudest, mis sulgesid osaliselt piirid ja tegid võimatuks uute klientide leidmise, saavutas ettevõte varasemate aastatega sarnase käibe. Lisaks varasemale tegevusvaldkonnale alustas ettevõte tegevust ka IT teenuste väljaarendamise ja hilisema platvormi müügi valdkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.