Rohkema info nägemiseks:

Ülari Kriis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, Seinad, harjumaa, vundamendid, vundament, katused, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

RÕUGE JÄRVEPARGI KESKUS MTÜ tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Rõuge Järvepargi Keskus asutati 21.01.2011 ja on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. Ühingu eesmärgiks on uurida ja taaselustada vanu eestlaste traditsioone Lõuna-Eesti järvede ja jõgedega seonduvalt ning edendada neid aktiivturismi arendamisel. Selle saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: kultuurettevõtmiste ja kunstinäituste korraldamine ürituste korraldamine koolitustegevus ja töötoad 2018 aasta algusest on MTÜ Rõuge Järvepargi Keskus otsinud võimalusi Rõuge kultuuri - ning turisimielu edendamiseks. 2023.a. majandustegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

SAILTRIP OÜ tegevusaruanne 2023

2023.a. aastal puudus aktiivne majandustegevus. Firma palgalist tööjõudu ei kasutanud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.
ssb.ee
2023.a. aastal puudus aktiivne majandustegevus. Firma palgalist tööjõudu ei kasutanud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.