Rohkema info nägemiseks:

RÕUGE JÄRVEPARGI KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 112; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUGE JÄRVEPARGI KESKUS kohta arvamuslugu!"

RÕUGE JÄRVEPARGI KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Rõuge Järvepargi Keskus asutati 21.01.2011 ja on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. Ühingu eesmärgiks on uurida ja taaselustada vanu eestlaste traditsioone Lõuna-Eesti järvede ja jõgedega seonduvalt ning edendada neid aktiivturismi arendamisel. Selle saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: kultuurettevõtmiste ja kunstinäituste korraldamine ürituste korraldamine koolitustegevus ja töötoad 2018 aasta algusest on MTÜ Rõuge Järvepargi Keskus otsinud võimalusi Rõuge kultuuri - ning turisimielu edendamiseks.

2023.a. majandustegevust ei toimunud.

RÕUGE JÄRVEPARGI KESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.