Rohkema info nägemiseks:

Tiit Nigul

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika, energeetika ja maavarad, küte, Gaaskütused võrgu kaudu, Maagaas, Gaasi müük, Elektrienergia müük

TRN HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

TRN Holding OÜ põhitegevusteks on ettevõtte vahendite investeerimine. Müügitulu aruandeaastal puudus. 2023. aastal jätkab ettevõte tehtud investeeringute haldamist ja soodsate investeerimisprojektide otsinguid. Juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikmele tasu ei makstud. Palgalisi töölisi ettevõttes ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

BFE OÜ tegevusaruanne 2022

BFE OÜ, algse ärinimega Contractor Engineering OÜ, asutati 10.01.2007. Contractor Engineering muutis oma ärinime BF Engineering OÜ-ks 2008.aastal 2018.aastal m
ssb.ee
BFE OÜ, algse ärinimega Contractor Engineering OÜ, asutati 10.01.2007. Contractor Engineering muutis oma ärinime BF Engineering OÜ-ks 2008.aastal 2018.aastal muudeti nimi BFE OÜ-ks Osaühing tegeleb nõustamisegateenuste osutamisega. Ettevõte jätkab uute projektide ideede arendamist ja ärivõimaluste otsimisega omas tegevusvaldkonnas. BFE OÜ kuulub 100% TRN Holding OÜ-le.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.