Rohkema info nägemiseks:

Kati Algvere

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

AKTIVA KV OÜ tegevusaruanne 2023

Aktiva KV OÜ soetas aastal 2022 remonti vajava korteri Tallinnas ja aastal 2023 remonti vajava korteri Kärdlas. Aastal 2024 on plaan need korteri remontida ja müüa. Juhatus koosneb 2 (kahest) juhatuse liikmest kellele tasu aastal 2023 tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

AKTIVA HALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aktiva Haldus põhi tegevusalaks on raamatupidamisteenuse osutamine väiksema ja keskmise suurusega ettevõtetele, kellel puudub vajadus palgata täiskohaga raam
ssb.ee
OÜ Aktiva Haldus põhi tegevusalaks on raamatupidamisteenuse osutamine väiksema ja keskmise suurusega ettevõtetele, kellel puudub vajadus palgata täiskohaga raamatupidaja. OÜ Aktiva Haldus juhatus koosneb 1-st liikmest. Aastal 2022 töötas OÜ-s üks töötaja, kellele arvestati töötasu summas 11 206 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.