Rohkema info nägemiseks:

Henri Virk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VIRK IT OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Virk IT jätkas majandusaastal oma tavapärase äritegevusega - IT-konsultatsiooni pakkumisega. Müügituluks kujunes 88 110€, aasta tulemiks kasum summas 53 245€. Ettevõttel on üks töötaja. Tööjõukuludeks kujunesid majandusaastal 14 400€, millel lisandusid sotsiaalmkasud summas 4867€. Ettevõtte juhatus on üheliikmline. Juhatuse liikme tasusid aruandeaastal ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

VIRK RMP OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Virk RMP on 2008. aastal loodud ettevõte, mis pakub raamatupidamisteenuseid. Ettevõttes töötab 2 töötajat. Juhatuse liikmeid on samuti kaks, kuid aruandeaas
ssb.ee
OÜ Virk RMP on 2008. aastal loodud ettevõte, mis pakub raamatupidamisteenuseid. Ettevõttes töötab 2 töötajat. Juhatuse liikmeid on samuti kaks, kuid aruandeaastal juhatuse tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.