Rohkema info nägemiseks:

Sirle Uiga

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

AADLIVILLA KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Aadlivilla Kinnisvara OÜ on jätkuvalt aktiivselt tegutsev ettevõte, mis pakub kinnisvaramaakleri teenuseid Tartus ja Lõuna-Eestis. Tulud, kulud, kasum 2022.a. oli Aadlivilla Kinnisvara OÜ müügitulu 25 332€. 2022.a. oli Aadlivilla Kinnisvara OÜ kahjum 11 795€. Personal Ettevõttes pakkus maaklerteenuseid 2 maaklerit. Juhatuse liikme tasu kellegile ei makstud. Eesmärgid järgmiseks aastaks Aadlivilla Kinnisvara OÜ põhitegevuseks on jätkuvalt kinnisvara vahendamine.

Dropdown

kõik artiklid

SILLER VARAD OÜ tegevusaruanne 2022

Siller Varad OÜ on asutatud alates 2009 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on kinnisvarateenuse pakkumine Eesti Vabariigis. 2022.a. aastal moodustus Siller Varad
ssb.ee
Siller Varad OÜ on asutatud alates 2009 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on kinnisvarateenuse pakkumine Eesti Vabariigis. 2022.a. aastal moodustus Siller Varad OÜ müügitulu 44 782€. Siller Varad OÜ kasumiks kujunes koos tütarettevõtte kasumiga 26 624€. 2022 aastal maksti dividende 2500 €. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks. Siller Varad OÜ põhieesmärgiks järgmisel aastal on uute klientidel leidmine ja teenuste reklaamimine ning selle kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.