Rohkema info nägemiseks:

Alar Ilp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
seltsid, ühingud, riik ja ühiskond

MÄEOTSA FARM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mäeotsa Farm asutati 2009.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on kavandatud lambakasvatus. Aruandeaastal oli meie põhitegevuseks lambakasvatus. Toodangut turustasime põhiliselt kokkuostjatele ja eraisikutele. 2022.a. tegelesime lisaks veel põllumajanduslike abitegevustega ja transporditeenuse osutamisega. 2021.a. lõpus oli kasutatavat põllumaad 18ha ja põhikarja uttesid 56 ja jäärasid 3 tk. Samuti elas meie farmis 55munakana. Ettevõte on jätkuvalt jätkusuutkil ja tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

MÄEOTSA KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mäeotsa Külaselts on asutatud 2006.a. Külaseltsi põhiteesmärk on Mäeotsa külaelu edendamine ja arendamine. 2022.a. Jätkasime traditsiooniliste küla üritustega.
ssb.ee
Mäeotsa Külaselts on asutatud 2006.a. Külaseltsi põhiteesmärk on Mäeotsa külaelu edendamine ja arendamine. 2022.a. Jätkasime traditsiooniliste küla üritustega. Külamajas pidasime aastaringselt erinevaid tähtpäevi. Aruandeaastal olid osaliselt aasta Covid piirangud. Aruandeaastal korraldasime Teema ära talgupäeva, jaanipäeva ja aastavahetuse ühisürituse. Külameeste kokkusaamised toimusid endiselt ja regulaarselt. 2023.a. Plaanime pidada traditsioonilisi külaüritusi, kui eriolukord seda võimaldab.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.