Rohkema info nägemiseks:

Avo Ombler

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

AUS MÄNG MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Aus Mäng asutati 26.03.2003. aastal eesmärgiga korraldada sportlik-tervistavat tegevust ning viia läbi sellelaadseid üritusi, toetada Eesti sporti ja sportlasi ning kultuuri. Mittetulundusühing Aus Mäng on kantud Eesti Vabariigi valitsuse korraldusega tulumaksusoodustustega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja. 2022. aastal anti välja saadud annetuste toel stipendiume ühele kergejõustiklasele, ühele suusatajale ja ühele rogaini orienteerujale. 2022. aastal korraldati koostöös ettevõtete ja organisatsioonidega mitmeid rahvaspordi üritusi, mille kulud kandis

Dropdown

kõik artiklid

TRILEX KAUBANDUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022.aastal aktiivset majandustegevust ei toimunud. 2023.aastal on kavas tegeleda erinevate projektidega ja majandustegevust aktiviseerida.
ssb.ee
2022.aastal aktiivset majandustegevust ei toimunud. 2023.aastal on kavas tegeleda erinevate projektidega ja majandustegevust aktiviseerida.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.