Rohkema info nägemiseks:

Maarten Willem Roeper

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
personali valik, renttööjõu vahendamine, tööhõive vahendamine

PERSONNEL SERVICES OÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 oli Personnel Services OÜ jaoks stabiilne. Plaanid 2023. aastaks. Kinnitada kanda Eestis üldise personalirendi teenuste turul ning fokusseerida oma huvi taastuvenergia turule ja sellega seotud tööjõuvajadusele. Samuti on ettevõttel plaan laiendada värbamisteenuste turuosa Eestis. Peamised eesmärgid 2023. aastaks on: (cid:127) leida ja valida personali pikaajaliste lepingutega, (cid:127) rentida personali merenduse (sh. tehnilise personali rendi) valdkonnas, (cid:127) konsulteerida kliente nende agendina laevameeskonna komplekteerimisel ja sellejärgsel planeerimisel, (cid:127)

Dropdown

kõik artiklid

MARINE24 OÜ tegevusaruanne 2022

Marine24 OÜ on 1.oktoobril 2014. aastal asutatud ettevõtte, mille peamiseks tegevusalaks on merenduse alase internetiplatvormil pakutavate teenuste osutamine.
ssb.ee
Marine24 OÜ on 1.oktoobril 2014. aastal asutatud ettevõtte, mille peamiseks tegevusalaks on merenduse alase internetiplatvormil pakutavate teenuste osutamine. 2015. aasta oli ettevõtte jaoks stardipositsiooniks ning alates 2016. aastast laiendati oluliselt oma tegevust nii internetimüügi kui ka paadirendi osas. 2019. aastaks jõuti veebimüügiga suure arenguni ning 2020. aasta tõi kaasa suure läbimurde, mil käivet suudeti suurendada kahekordselt. Seoses üldise majanduslanguse ja hinnatõusuga 2022. aastal, langes ka ettevõtte käive eelmise aastaga võrreldes märkimisväärselt ning aasta lõpetati

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.