Rohkema info nägemiseks:

Margus Kupp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINN, AHJU TN 3 // P. SÜDA TN 8 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu P.Süda 8 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu tegevust korraldab juhatus,mis koosneb kolmest liikmest. 2022. aasta oli tavapärane tegevus, täideti jooksvaid ülesandeid. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

EDUVEDUR OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ EDUVEDUR põhitegevuseks on mahla pressimine. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli OÜ Eduvedur müügitulu 1700 eurot. OÜ Eduvedur müügitulust
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ EDUVEDUR põhitegevuseks on mahla pressimine. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli OÜ Eduvedur müügitulu 1700 eurot. OÜ Eduvedur müügitulust moodustas 100% müük Eestis. Ettevõtte 2022. aasta puhaskahjum oli 6 tuhat eurot. Investeeringud 2022. aastal investeeriti põhivarasse 17 tuhat eurot, osteti sõiduauto. Personal OÜ Eduvedur personal puudus. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ Eduvedur põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on käibe suurendamine ja kasumi teenimine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.