Rohkema info nägemiseks:

Erik Past

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
moefirmad, modelliagentuurid

VIIMSI VALD, VIIMSI ALEVIK, HÜATSINDI TEE 2 // NELGI PÕIK 1 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Viimsi vald, Viimsi alevik, Hüatsindi tee 2 // Nelgi põik 1 korteriühistus on 78 eluruumi, korteriühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete huvide esindamine. Korteriühistu tegevust korraldab juhatus. KÜ Hüatsindi tee 2 // Nelgi põik 1 juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatus korraldab üldkoosolekute vahelisel perioodil korteriühistu jooksvat tööd. Juhatus on pidevalt jälginud teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingus sätestatule, olnud toeks halduspartneriks

Dropdown

kõik artiklid

STUUDIO NAHK OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Osaühing Stuudio Nahk tegevusalaks on disainerite tegevus. 2022.aastal Stuudio Nahk OÜ tegeles turundusteenusega. Tulud, kulud ja kasum(-kahjum)
ssb.ee
Sissejuhatus Osaühing Stuudio Nahk tegevusalaks on disainerite tegevus. 2022.aastal Stuudio Nahk OÜ tegeles turundusteenusega. Tulud, kulud ja kasum(-kahjum) 2022.a müügitulu oli 33 001 euro. Aruandeperioodil kujunes kasumiks 13 383 eurot. 2022.a majandustegevust võib hinnata rahuldavaks. Personal Ettevõtte juhatus koosneb 2 liikmest, kellele töötasu juhatuse liikmeks olemise eest makstud ei ole. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Aastal 2023 on plaanis jätkata turundusteenusega ning suurendada käivet.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.