Rohkema info nägemiseks:

Sander Suurna

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TRANSTAR T.P. OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Transtar T.P. põhitegevusaladeks on riikidevahelise veokorralduse teenuse (EMTAK kood 52291) ja riikidevahelise transporditeenuse osutamine (EMTAK kood 49411). Samuti vahendame laevapileteid teistele transpordiettevõtetele. 2023. aastal olid veomahud tavapärasest tagasihoidlikumad. Majanduskeskkonda mõjutas endiselt 2022. aastal alanud Ukraina sõda, kütuse hinnad olid ikka kõrged ja inflatsiooni taltsutamiseks tõstis Euroopa Keskpank intressimäärasid. 2024.a ei planeerita muuta investeerimis-ja finantsstrateegiaid. 2022.a. soetati 4 haagist veoautodele, 2 veokit ja 3 sõiduautot. 2023.a.

Dropdown

kõik artiklid

TRANSTAR VARAHALDUSE OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Transtar Varahalduse moodustati 2004.a. lõpus. OÜ Transtar Varahalduse põhitegevuseks on kinnisvarainvesteeringute haldamine. Aruandeperioodil tehinguid ei
ssb.ee
OÜ Transtar Varahalduse moodustati 2004.a. lõpus. OÜ Transtar Varahalduse põhitegevuseks on kinnisvarainvesteeringute haldamine. Aruandeperioodil tehinguid ei teostatud. Aruandeperioodil Transtar Varahalduse OÜ-l palgalisi töötajaid polnud, juhatus tasusid ei saanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.