Rohkema info nägemiseks:

TRANSTAR SERVICE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3985; jälgijaid - 65. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta TRANSTAR SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

TRANSTAR SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 3985 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 65 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Transtar Service asutati ja kanti Äriregistrisse 07.02.2003.a. OÜ Transtar Service on ettevõte, mis tegeleb veoautode hoolduse ja remondiga. 2022. aastal jätkus OÜ Transtar Service traditsiooniline äritegevus ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

OÜ Transtar Service asutamisel oli osakapital 140 000 krooni. Alates 1. jaanuarist 2011 võeti Eestis ametliku valuutana kasutusele euro. Seoses eurole üleminekuga oli osakapital 8948 eurot. 2012. aastal suurendati osakapitali 1 euro võrra ja nüüd on osakapitali suuruseks 8949 eurot, mis on jaotatud osanike vahel kolmeks võrdseks osaks. Ettevõtte juhtkonna hinnangul ei tekkinud valuuta vahetusest olulisi mõjusid ettevõtte äritegevusele ja tulemustele.

2022. aastal moodustas OÜ Transtar Service müügitulu 1 404 908 eurot.

OÜ Transtar Service keskmine töötajate arv majandusaastal oli 12 ning nende palkade ja lisatasude brutosumma oli 143 tuhat eurot, millele lisandusid sotsiaalkindlustusmaksed summas 49 tuhat eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Vaadates Eesti praegust majandusseisu, siis Transtar Service eesmärk on endiselt püsida elujõulisena, hoiduda halvast majandusseisust ja pankrotist, olla edukam võrreldes konkurentidega, suurendada müügitulu, vähendada kulusid minimaalseks, saavutada püsiv sissetulekute kasv, suurendada kasumit.

TRANSTAR SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.