Rohkema info nägemiseks:

Jonathan Pierre Jean-Marie Schramm

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kunstigaleriid, kunstisalongid, kunstnikud, muuseumid ja galeriid, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

VALUECREATION OÜ tegevusaruanne 2022

ValueCreation OÜ asutati 2020. aasta oktoobris. Müügitulu moodustas 2022.aastal 2320 eurot. 2023. aastal on plaanis sama põhitegevusala ja realiseerimise kasv. Aruandeaastal investeeringuid ei olnud ning ei planeerita järgmisel aastal. 2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Dropdown

kõik artiklid

BYVELLAMO OÜ tegevusaruanne 2022

ByVellamo OÜ loodi 2014.a. juulikuus eesmärgiga tegeleda kunstialase loometegevusega. Aruandeaastal tegutseti põhitegevusalal. Müügitulu teeniti summas 45 309€
ssb.ee
ByVellamo OÜ loodi 2014.a. juulikuus eesmärgiga tegeleda kunstialase loometegevusega. Aruandeaastal tegutseti põhitegevusalal. Müügitulu teeniti summas 45 309€. Kasumiks kujunes 11 437€. Majandusaastal oli ettevõttel 1 töötaja, kellele arvestati tasu summas 9146€. Arengusuunad järgnevaks majandusaastaks: ByVellamo OÜ järgmise aasta eesmärk on jätkata tegevusega põhitegevusalal ja säilitada kasumlikkus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.