Rohkema info nägemiseks:

Marko Veli Päiviö Liimatainen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
vahendustegevus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SCANDINAVIAN DYNAMICS OÜ tegevusaruanne 2022

Management report Scandinavian Dynamics OÜ status remains stand by. The company is seeking opportunities to integrate this already developed microchip technology to the other market operator. The semiconductor market and especially microchip demand has been increased on the market potentially. In this perspective assessment is that Scandinavian Dynamics developed concept is attractive but requires stronger partner to implement that ready product on the market. Tegevusaruanne Scandinavian Dynamics OÜ majandustegevus on peatunud. Ettevõte otsib võimalusi selle juba välja töötatud

Dropdown

kõik artiklid

AVALANCHETECHNOLOGIES OÜ tegevusaruanne 2022

Avalanche Technoligies OÜ on registrisse kantud 28.02.2019.a. Firmal on üks omanik Nordstar Marketing OÜ . 2022.a. ei olnud majandustegevust.
ssb.ee
Avalanche Technoligies OÜ on registrisse kantud 28.02.2019.a. Firmal on üks omanik Nordstar Marketing OÜ . 2022.a. ei olnud majandustegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.