Rohkema info nägemiseks:

Marika Žmenja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TEINE VÕIMALUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Teine Võimalus eesmärgiks on tegevuse arendamine töötuse ning sotsiaalse tõrjutuse laiaulatuslikumaks ja tõhusamaks ennetamiseks ja leevendamiseks ning sotsiaalse kaasatuse suurendamiseks. Tegevusaladeks on projektide väljatöötamine ja rakendamine, programmides osalemine, konsultatsiooniteenuste osutamine ja koolituste korraldamine. 2022. aastal aktiivset tegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

KASISPEA KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Kasispea Külaseltsi eesmärgiks on Kasispea külas ühistegevuse kaudu külaelu arendamine, küla ajaloolis-kultuurilise, maastiku ja looduslikupärandi säilitamine.
ssb.ee
Kasispea Külaseltsi eesmärgiks on Kasispea külas ühistegevuse kaudu külaelu arendamine, küla ajaloolis-kultuurilise, maastiku ja looduslikupärandi säilitamine. Kasispea Külaseltsil on sõlmitud maakasutusleping külaplatsi kasutamiseks. Erinevatest projektidest saadud toetuste abil on sinna rajatud kiik, varjualused, laste mänguväljak. 2022. a pandi üles lastele ronimissein ja slackline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.