Rohkema info nägemiseks:

Kaidi Ploomipuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PLOOMIPUU OÜ tegevusaruanne 2022

Ploomipuu OÜ põhitegevuseks on disainteenuste pakkumine. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. 2022. aastal tegutses ettevõte minimaalselt ja ettevõtlustulu ei teenitud. 2023. aasta eesmärk on võimalusel disainteenuste pakkumisega jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

UNIFASHION OÜ tegevusaruanne 2022

Unifashion OÜ 2022 raamatupidamise aastaaruanne on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga, mis tugineb rahvusvaheliselt tunnustatud arvest
ssb.ee
Unifashion OÜ 2022 raamatupidamise aastaaruanne on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga, mis tugineb rahvusvaheliselt tunnustatud arvestuse ja aruandluse põhimõtetele. Unifashion OÜ raamatupidamise aasta aruanne on koostatud eurodes. 2023 aastal jätkatakse e-kaubandusega ja plaanis on juurde soetada lepingulisi kliente. 2023 aastal jätkame tootearendust kudumite kvaliteedi parandamiseks ja rahvuslike elementide väljatöötamiseks. Unifashion OÜ-l on 2 palgalist töötajat 0,5 koormusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.