Rohkema info nägemiseks:

Indrek Tekko

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
põllumajandustootjad, taimekasvatus, toiduainetetööstus, toiduainetetööstuse masinad ja seadmed, kaubandus ja teenused

TORI VILI TÜH tegevusaruanne 2022

Tulundusühistu Tori Vili registreeriti Äriregistris 10.detsembril 2018.a. Ühistu eesmärk on oma tegevuse kaudu liikmetele soodsal tasemel teenuste osutamine ning teenuste müügiga tulu teenimine, ühiselt toodangu tootmine, turustamine ja tootmiseks vajalikke tarvikute ostmine.

Dropdown

kõik artiklid

KAANSOO JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Riisselja jahiseltsi põhitegevuseks on liikmete ühistegevuse baasil jahiturismi arendamine ,ühisjahtide korraldamine , jahiloomade söötmise korraldamine, ja
ssb.ee
MTÜ Riisselja jahiseltsi põhitegevuseks on liikmete ühistegevuse baasil jahiturismi arendamine ,ühisjahtide korraldamine , jahiloomade söötmise korraldamine, jahikoerte kasvatamine, looduskeskkonna ja selle mitmekesisuse säilitamine. Majandusaastal tulu ei teenitud. MTÜ Riisselja Jahiseltsil on 4 füüsilisest isikust liiget. MTÜ Riisselja Jahiseltsi juhib 4 liikmeline juhatus. Aruandeperioodil juhatuse liikmetele tasusid ei makstud, samuti ei kasutatud palgalist tööjõudu 2023.a. muudeti mittetulundusühingu nime. Uueks nimeks on MTÜ Kaansoo jahiselts.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.