Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA LINNUPESA LASTEAED

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 331; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA LINNUPESA LASTEAED kohta arvamuslugu!"

Päikesekiire lapsed külastasid Eesti Tantsuagentuuri (16.04.2024)

16. aprilli hommikul võtsid 17 vaprat ja uudishimulikku Päikesekiirt ritta ja seadsid sammud Eesti Tantsuagentuuri poole, et teha tutvust tõelise tantsumaailmaga. Peale bussisõitu ja väikest jalutuskäiku jõudsimegi Hobujaama tänaval asuvasse ETA-sse, kus meid juba oodati. Kui lapsed olid üleriided ära võtnud, juhatati meid suurde tantsusaali, kus õpetaja Igor tutvustas meile hip-hopi maailma. Poole tunni jooksul … Continue reading The post Päikesekiire lapsed külastasid Eesti Tantsuagentuuri (16.04.2024) first appeared on Tallinna Linnupesa Lasteaed.

Loe algallikast linnupesa.edu.ee

Dropdown

kõik artiklid

Kukulindude retk Räägu parki (10.04.24)

Kukulinnud tegid tervisekuu raames pisikese retke uuenduskuuri läbinud Räägu parki. Meie kevadine matkapäev oli toredalt soe, lausa 18 kraadi, päike paistis ja
linnupesa.edu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.