Rohkema info nägemiseks:

Olga Kaju

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TOIDUKUNSTI STUUDIO OÜ tegevusaruanne 2024

Peamiselt viidi läbi nädalavahetuseti kondiitriteemalisi rühmakoolitusi. Erinevaid koolitusteemasid oli palju- makroonid, ekleerid,tartletid, minikoogid,besee, kondiitrikunsti alused, tassikoogid, lõokedesserdid jne. Nädala sees tegime eelkõige eraüritusi ning kooskokkamisi - ettevõtetele meeskondade kooskokkamisi ja jõulupidusid. Eraisikutele oli populaarseimaks teenuseks lapse sünnipäeva tähistamine ja kooskokkamine. Jätkus ka tarvikute müük ning veebikoolituste tegemine. 2024 a. andis Toidukunsti Stuudio väla kondiitriteemalise raamatu "Suvi - Eestimaa viljade parimad maitsed". Samuti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vastavalt retseptile õigeid koostisosi valida?

Iga kulinaariaentusiast teab, et erakordse roa saladus peitub selle komponentide kvaliteedis. Kvaliteetsed koostisosad mitte ainult ei tõsta maitset, vaid aitav
ssb.ee
Iga kulinaariaentusiast teab, et erakordse roa saladus peitub selle komponentide kvaliteedis. Kvaliteetsed koostisosad mitte ainult ei tõsta maitset, vaid aitavad kaasa ka toidu toiteväärtusele ja üldisele esitlusele. Valitud koostisosad võivad teie retsepti teha või rikkuda. Need määravad tekstuuri, maitse, värvi ja aroomi, lõpuks mõjutades neid, kes sööki nautivad. Tegurid, millega arvestada koostisosade valimisel Värske, hooajalise koostisosade valimine tagab parima maitse ja toitainete sisalduse. See toetab ka kohalikke põllumehi ja vähendab pika vahemaa transportimisega seotud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.