Rohkema info nägemiseks:

EESTI ROHELINE LIIKUMINE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 959; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ROHELINE LIIKUMINE kohta arvamuslugu!"

Kliimaärevuse suvelaager “Kompass kliima kaoses”

Kliimaärevuse suvelaager “Kompass kliima kaoses” 20.juuni 18.00- 24.juuni 16.00 Taani, Teglværksvej 30, 4420 Regstrup Kliimahoole (kliimaärevuse leevendamise) suvelaager “Kompass kliima kaosesse” toimub 20.-24.juuni Taanis. Alates kliimaärevusest, vihast ja kurvastusest kuni lootuse, rõõmu ja eneseväärtustamiseni, on laagri eesmärk õppida, kuidas navigeerida emotsioonides, mis tulevad üles kliima kaost kogedes. Töötame meetodiga, mis ühendavad, et kujundada aktiivset lootust […] The post Kliimaärevuse suvelaager “Kompass kliima kaoses” appeared first on Eesti Roheline Liikumine.

Loe algallikast roheline.ee

Dropdown

kõik artiklid

Tuumajaama pooldajate meeleavaldusel osales kaks inimest

Tšornobõli tuumakatastroofi aastapäeval korraldas Eesti Roheline Liikumine riigi ja kohalike omavalitsuste esindajatele ning ametnikele tuumaenergia teabepäeva.
tuumainfo.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.