Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 85 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 629; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, A. H. kohta arvamuslugu!"

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 85 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 629 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Juhatuse aruanne 2023 2023 aasta oli KÜ Tammsaare 85 edukas aga samas ka väga pingeline ja töine. Korteriomanike võlgnevus ei ole ühistule probleemiks, on olnud lühiajalisi võlgnevusi ( 2-3 kuud), mis ei ole olnud põhjuseks korteriomanikelt võlgade kättesaamiseks kohtusse pöörduda, sama võib öelda ka mitteeluruumide üürnike kohta. Praegu on ühistule kuuluvad üüripinnad lepingutega kaetud ja oleme püüdnud üürnike suhtes olla paindlikud ja võlgnevuste tekkimisel oleme nõustunud võlgade kustutamiseks graafikute koostamisega, mida üürnikud on suutnud ka täita. Need on probleemid milledega ühistu 2023 majandusaastal tegeles. Jätkuvalt on probleem maja tuletõrje suitsueemalduse süsteemi avariiline olukord. Kuna suitsueraldus süsteem on probleemiks enamusel seda tüüpi nõukogude ajal ehitatud majadel, tuleb siin leida lahendus linna või riigi tasemel. Õnneks on Tallinna linn ka 2021 aasta eelarves selleks ka vahendid eraldanud, nüüd tuleb leida nendele maksimaalne rakendus Kindlasti oleks vajalik linna ja riigi suurem rahaline toetus kortermajade probleemide lahendamisel. Jätkuvalt on ühistu jaoks tähtis ülesanne ühistule kuuluva mitteeluruumi vormistamine.

Aavo Vään

KÜ Tammsaare 85 juhatuse nimel

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 85 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.